Pokyny k přípravě zrn
1) Zrna umístěte do vědra a zalijte je vodou tak, aby byla zrna tygřího ořechu zcela zakryta (voda 5 cm nad zrny).
2) Nechte máčet po dobu 48 h až 72 h. (Nepovinná část: přidejte cukr).
3) V té samé vodě vařte tygří ořech 60 minut.
4) Zrna společně se šťávou vzniklou při varu uchovávejte v hermeticky uzavřené nádobě.
Informace
Složení: tygří ořech. Velikost vařených zrn: 6 až 14 mm. Analytické složení:
Bílkoviny: 4,5 %. Tuky: 24,9 %. Minerály: 3,5 %. Celulóza: 33,04 %. Sodík: 0 %. Voda: 4,6 %. Číslo schválení: NL 211366. Čistá hmotnost: 20 kg.
Surovina určená k výrobě krmiva pro kapry.
Vyrobeno v Nizozemí.