Lyofilizovaná gulášová polévka s kuřecím masem 50 g

179 Kč
3 580 Kč/KG
8642286

Lyofilizovaná polévka určená na dodání energie při náročném treku. Hmotnost minimálně: 50 g.

100% lyofilizovaná polévka! 190 kcal energie v jednom sáčku (hmotnost lyofilizovaného pokrmu: 50 g + balení 20 g). Hmotnost rehydrovaného pokrmu: 350 g.

Otázky a odpovědi
Doručení domů
Dostupné
Bezplatné vyzvednutí za 1 hodinu na prodejně

Klíčové vlastnosti

SNADNÉ POUŽITÍ

Rychlá a snadná příprava (+/- 9 min) díky odměrce na vnitřní straně.

ENERGETICKÁ HODNOTA

100% lyofil. polévka, 350 g v rehydratovaném stavu. 190 kcal. 18 % masa.

SNADNÝ PŘENOS

Sáček lze znovu zavřít. Rozměry: 18,5 × 15 × 5,5 cm. Celková hmotnost: 70 g.

Technické informace

Rady k používání

Otevřete sáček a přibližte oba okraje k sobě tak, aby se dotkly. Dno sáčku se tak otevře do podoby hlubokého talíře.
Přilijte 300 ml horké nebo vroucí vody (do úrovně 6) a lžící zamíchejte. Sáček uzavřete. Během rehydratace obsah sáčku pravidelně promíchávejte. Nechte zhruba 9 minut odstát, znovu promíchejte a následně snězte.
Sáček je možné v polovině roztrhnout a během jídla jej postupně přeměnit na misku.

Pokyny k použití (pokračování)

Čím teplejší je voda, tím lépe ji směs nasákne. Pokud se tedy voda ještě nevaří, raději pár minut ještě počkejte. Jídlo pak bude lepší. Pohlídejte, aby se rehydratoval celý obsah jídla, tím že jej budete důkladně promíchávat.

Množství vody určujeme v závislosti na několika kritériích. Množství vody si tak můžete upravit a tím pozměnit konzistenci a chutě podle vás. To vy jste tu šéfkuchař!

Dehydratace nebo lyofilizace?

V této polévce je 100 % potravin lyofilizovaných!
Jedná se o proces sublimace (přeměnění vody z pevného do plynného stavu).Tím se zachovávají všechny nutriční vlastnosti použitých ingrediencí (na rozdíl od jiných procesů dehydratace). Také je díky tomu možné udržet chuť jídla prakticky beze změny a omezit používání konzervantů.

Jak se výrobky připravují?

Výrobu zajišťují naši polští dodavatelé. Každá složka je lyofilizována odděleně: brambory, kuřecí, zelenina,... Před lyofilizací se maso vaří při nízké teplotě (asi 70 °C) 45–60 minut.
Všechny přísady se poté smíchají a podle receptu se přidá koření a aromatické bylinky. Nakonec se směsi rozdělí do sáčků.

Hmotnost a rozměry

Rehydrované: 350 g. Dehydrované: 50 g.
Rozměry: 18,5 × 15 × 5,5 cm.
Celková hmotnost i se sáčkem: 70 g.

Konzervace

Baleno v ochranné atmosféře.
Potraviny nemohou být čerstvé donekonečna. Po nějakém čase se jejich kvalita sníží nebo se zkazí. Abychom tento proces kažení zbrzdili a uchovali čerstvost potravin po co nejdelší dobu, je do balení před zatavením přidán balicí plyn (dusík E941). Dusík je inertní, bez zápachu a ochrání před oxidací a zabrání vniku částic vlhkosti.
Po otevření ihned spotřebujte.

Hmotnost

0.05 kg
Celková hmotnost.

Koncepce a technologie výrobku

Složení

Složení: brambory 23 %, původ: Polsko, kuřecí maso 18 %, původ: Polsko, paprika 15 %, původ: Polsko, mrkev 8 %, původ: Polsko, fazole 8 %, původ: Polsko, kořen petržele 6 %, původ: Polsko, cibule 4 %, původ: Polsko, rajčatový koncentrát 5 %, původ: Itálie, pšeničná mouka, řepkový olej, stolní sůl, koření (celer). Může obsahovat stopy: MLÉKA, HOŘČICE, VAJEC, OŘECHŮ, SÓJI.

RADY PRO SKLADOVÁNÍ

Skladujte na suchém a větraném místě. Baleno v ochranné atmosféře, po otevření ihned spotřebujte.

TESTY

Všechny naše potravinářské výrobky jsou testovány v každé fázi vývoje. Na testech se podílejí naše týmy společně se spotřebiteli, abychom tak mohli dostát jejich očekávání.

Schváleno

Část vývojářů měla možnost tuto gulášovou polévku vyzkoušet během jejího vývoje, ale i během túr do masivu hory Mont Blanc. Právě zde se totiž nacházejí kanceláře značky Forclaz – značky výrobků na treking v rámci prodejen Decathlon.
Lyofilizovaný pokrm nakonec schválily pro prodej naše odbornice na výživu a skupina hodnotitelů.

Obrázky

Lyofilizovaná gulášová polévka s kuřecím masem 50 g
Lyofilizovaná gulášová polévka s kuřecím masem 50 g

Podobné produkty

Hodnocení zákazníků

Načítání

Otázky a odpovědi