VAN RYSEL

Triatlonový batoh 35 l černo-modrý

1 299 Kč
Kód : 8585189

Batoh na přenos přehledně uspořádaného a snadno přístupného triatlonové vybavení.

Hledáte šikovného a praktického spojence na triatlonové závody? Díky speciálním přihrádkám vám tento batoh umožní snadno a rychle najít právě to, co potřebujete!

Barva: Černá

35 LITRŮ
Online objednávka

Rezervace na prodejně - bezplatné vyzvednutí od 1 h

Získejte +129 bodů za nákup tohoto produktu  

Naše služby:

  • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
  • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
  • Doprava zdarma od 1700 Kč
    (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

Klíčové vlastnosti

OBJEM

Díky přihrádkám můžete vybavení rozčlenit dle disciplíny.

KAPACITA

Praktické rozměry kabinového zavazadla o objemu 35 l.

SNADNÉ POUŽITÍ

Své vybavení snadno najdete díky velkému přednímu víku a kapsám s popisky.

Technické informace

Na co triatlonový batoh?

Triatlon tvoří 3 disciplíny – plavání, jízda na kole a běh. A na každou z nich potřebujete jiné vybavení. Proto vám nabízíme batoh se 3 přihrádkami (1 na každou disciplínu!) a s řadou kapes, které vám pomohou vybavení snadno uspořádat a mít k němu okamžitý přístup a také po závodě rychleji regenerovat. Každou kapsu jsme navíc vybavili popiskem a zahrnuli i kontrolní seznam nepostradatelného triatlonového vybavení, abyste se na závody mohli vydat s klidnou hlavou.

Příprava, přenos a závodění – úloha batohu je trojí

Díky batohu si vybavení můžete před závodem přehledně uspořádat. A díky kontrolnímu seznamu si vše připravíte rychleji než kdy předtím. Praktické rozměry zaručují, že je batoh skladný a snadno se přenáší, navíc si ho můžete vzít i do letadla jako kabinové zavazadlo. Během přechodů mezi jednotlivými disciplínami díky přihrádkám snadno najdete vybavení, které potřebujete, neztratíte čas ani nervy!

Triatlonový batoh s přihrádkami a dalšími praktickými detaily

Vedle 3 přihrádek na 3 disciplíny má batoh i další vychytávky: - Kapsu na plavecké vybavení lze od batohu odepnout. Díky síťovinovému materiálu vám kombinéza rychleji uschne.
- Snadno přístupná postranní kapsa na zip slouží k uschování dokumentů, lékařského potvrzení apod. - Horní poutko umožňuje batoh zavěsit. - Ramenní popruhy jsou nastavitelné a poskytují pohodlí.

A velikost? S tou je to následovně

Existuje celá řada druhů triatlonu. Batoh se díky 35l objemu hodí na přenos veškerého vybavení na kratší až středně dlouhé závody, aniž by představoval nepohodlnou zátěž.
Co se do něj vejde? Do batohu se bez problému vejde neopren XL o síle 5 mm nebo tenký model 2XL a obuv vel. 46!

Průběh vývoje triatlonového batohu

Přechody mezi disciplínami jsou při triatlonu vždycky velká neznámá.
Náš tým 6 začínajících i pokročilých triatlonistů chtěl proto vytvořit batoh, který vám tyto klíčové chvíle usnadní. Po půlročním vývoji, konzultacích se sportovci, třech prototypech a testování ve spolupráci s desítkou triatlonistů vám s radostí můžeme představit tento praktický výrobek, který usnadní život každému triatlonistovi a dopomůže k hladkému přechodu mezi disciplínami.

A na závěr pár slov našich triatlonových vývojářů

„Do kapsy na plavecké vybavení lze snadno uložit kombinézu. Aby se neopren nepoškodil, je třeba ho srolovat, a ne přehýbat.“ „Největší výzvou bylo zvolit správné rozměry, aby objem nebyl příliš velký a aby bylo možné jednotlivé vybavení snadno uspořádat. Nakonec tu máme batoh, který po naplnění váží jen 10 kg. Člověk s ním vypadá trochu jako želva ninja, ale vzhledem k tomu, co všechno nese, to vůbec není špatné!“

Koncepce a technologie výrobku

Složení

Hlavní materiál 100% Polyamid Vnitřní materiál 100% Polyester Vnější materiál 70% Polyester , 30% Termoplastický polyuretan Zátěr 100% Polyuretan Podložka 100% Polyester

Pokyny k údržbě

Perte v ruce

Nebělte bělicími prostředky

Nesušte v bubnové sušičce

Nežehlete

Nečistěte chemicky

Hodnocení zákazníků

Otázky a odpovědi