DOMYOS

Dámská fitness podprsenka lehce zpevňující

179 Kč
Kód : 8484547

Tato podprsenka je nezbytnou součástí oblečení na sporty s mírnou zátěží. posilování, pilates, atd..

Polyester a elastan: vítězná pohodlná kombinace. Materiál odvádí pot a udržuje tělo v suchu. Pružný materiál nebrání pohybu.

Barva: Černá

  • XS undefined
  • S undefined
  • M undefined
  • L undefined
  • XL undefined

Získejte +17 bodů za nákup tohoto produktu  

    Naše služby:

    • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
    • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
    • Doprava zdarma od 1700 Kč
      (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

    Klíčové vlastnosti

    ZPEVNĚNÍ POPRSÍ

    Nízké zpevnění na nenáročné aktivity.

    VOLNOST POHYBU

    Příměs elastanu zajišťuje pohodlí při pohybu.

    ODVOD POTU

    Zůstaňte v suchu díky prodyšnému a rychleschnoucímu materiálu.

    Technické informace

    Jaké aktivity můžu dělat s podprsenkou s lehkým zpevněním?

    Podprsenka s plaveckými zády a lehkým zpevněním je ideální na fitness s nízkou zátěží, jako je pilates, protahování nebo posilování svalů, jóga... Úroveň zpevnění je vhodná zejména pro malá prsa.

    Proč podprsenka s kosticemi usnadňuje sportování?

    Ať už cvičíte jógu, pilates nebo posilujete, je důležité, abyste měli volnost pohybu, kterou potřebujete k tomu, abyste si cvičení užili. Tato sportovní podprsenka to splňuje. Materiál obsahuje elastan. Tento materiál dodává podprsence pružnost. Můžete se tedy pohybovat, jak se vám zlíbí, a oblečení vás bude následovat při každém pohybu.

    Jak vás podprsenka udrží v suchu?

    Ať už se věnujete jakékoli sportovní aktivitě, pocení k ní patří. Pocit vlhkosti během cvičení nebo po něm však není vždy příjemný. Proto jsme navrhli podprsenku, která odvádí pot. Není to zázrak, je to prostě technika. Syntetický materiál je prodyšný a rychleschnoucí. Zůstanete tak v suchu po celou dobu sportování.

    K čemu slouží vycpávky?

    Tato sportovní podprsenka má měkké košíčky bez kostic. Pěnové vycpávky můžete do košíčků zasunout otvory po stranách. Tyto vycpávky mají řadu výhod. Poskytují dodatečné zpevnění a zvyšují pohodlí tím, že zakrývají větší část poprsí. Poskytují také dodatečnou ochranu proti nárazu. Díky stylovému efektu vytvářejí krásnou křivku na poprsí.

    Je důležité chránit prsa při sportu?

    Během sportovní aktivity je vaše poprsí vystaveno daleko vyšším otřesům než obvykle. Poprsí je přitom velmi citlivé a zpevňuje jej pouze kůže. Při sportu se poprsí hýbe, a jeho hmotnost se tak zvyšuje až na pětinásobek. Nošení sportovní podprsenky jim poskytuje zpevnění, pohodlí a ochranu. Poprsí chrání před otřesy, bolestmi a předčasným ochabnutím.

    Jak si vybírat mezi vysokým, středním a nízkým zpevněním?

    Při sportu dochází k natahování kůže a vazů na hrudníku. Bez dostatečného zpevnění hrozí bolesti a předčasné ochabování ňader. Na druhou stranu i přílišné zpevnění (příliš těsná podprsenka) může poprsí škodit. Proto je nezbytné přizpůsobit úroveň zpevnění velikosti košíčků a intenzitě nárazu. Sportovní oblečení má zajistit ochranu poprsí a nebránit jejich přirozenosti.

    Jaké testy byly provedeny pro ověření úrovně podpory sportovních podprsenek Decathlon?

    Všechny naše výrobky jsou testovány v laboratoři, kde je ověřována míra zpevnění poprsí (pomocí simulace zátěže při sportu). Následně je výrobek zařazen dle 3 úrovní: 1 pro nízké, 3 pro střední a 5 pro silné zpevnění.

    Jakou úroveň zpevnění byste měli zvolit pro svůj sport?

    Střih podprsenky musí být přizpůsoben provozovanému sportu. Existují 3 úrovně zpevnění: Úroveň 1: lehké zpevnění, pro aktivity s jemnými pohyby hrudníku (pilates, protahování, posilování svalů atd.);
    úroveň 3: střední zpevnění, pro aktivity s mírnými odrazy (tanec, fitness, kardio trénink atd.);
    úroveň 5: silné zpevnění (stepper, běžecký pás, trampolíny) je ideální na sporty s intenzivním zatížením poprsí.

    Výběr velikosti

    Správně zvolená velikost podprsenky je zárukou zpevnění a pohodlí při nošení. Pro volbu správné velikosti změřte obvod hrudníku krejčovským metrem (bez podprsenky): stoupněte si před zrcadlo. Uchopte metr vodorovně a změřte obvod v horní části zad, metr veďte přes spodní část lopatek. Poté metr veďte okolo nejširší části hrudníku. Prsy nestlačujte. Pro další rady použijte naši online kalkulačku.

    Jak jsou podprsenky navrženy?

    Podprsenky Domyos jsou vyvinuty tak, aby zajišťovaly pohodlí a zamezovaly vzniku poranění při sportu. Absence kostic snižuje riziko poranění a stlačení lymfatických uzlin. Menší počet švů kolem bradavek snižuje riziko podráždění. Použití materiálu odvádějícího vlhkost zajišťuje optimální pohodlí a výrazně snižuje riziko podráždění pokožky.

    Údržba podprsenky

    Tuto podprsenku určenou na intenzivní sportovní využití lze opakovaně prát. Před praním doporučujeme vyjmout pěnové vycpávky. Neperte ji při teplotě vyšší než 30° a vložte ji do prací síťky, která se prodává samostatně (kód: 8505236).
    Používejte raději tekutý prací prostředek než prací prášek a vyhněte se změkčovadlům, abyste zachovali prodyšnost tkanin. To by mohlo nepříznivě ovlivnit prodyšnost tkanin. Nesušte v sušičce.

    Koncepce a technologie výrobku

    Složení

    Hlavní materiál 84% Polyester , 16% Elastan Vložka 90% Polyester , 10% Elastan Materiál na zádech 82% Polyester , 18% Elastan

    TESTY

    Zpevnění: tento výrobek byl testován testerkami v laboratoři Decathlon, aby se ověřilo, že sedí. Každá velikost je testována individuálně. Odvod potu: tyto podprsenky prošly také testem odvodu potu, který ověřil, že materiál absorbuje, odvádí vlhkost z vnitřní strany na vnější a odvádí ji pryč. Praní: testy praní a sušení zaručují dobrý tvar a barvu.

    Schváleno

    Tento výrobek byl testován testerkami v laboratoři Decathlon, aby se ověřilo, že sedí. Poté ji skupina testujících žen vyzkoušela během tréninku se zátěží v hale (protokolovaný test používání), aby potvrdila její snadnost a pohodlí při sportovních aktivitách. Poté pokračovali v dlouhodobém testování po dobu 6 měsíců, aby výrobek vyzkoušeli.

    Pokyny k údržbě

    Perte v pračce - max. 30 °C - běžný postup

    Nebělte bělicími prostředky

    Nesušte v bubnové sušičce

    Nežehlete

    Nečistěte chemicky

    VIDEO

    Hodnocení zákazníků

    Otázky a odpovědi