QUECHUA

Dětský kempingový spací pytel MH 100 10 °C

499 Kč
Kód : 8513487

Jste s dětmi první noc ve stanu? Náš tým vložil do vývoje tohoto praktického spacáku všechny své rodičovské zkušenosti.

Dopřejte svému dítěti pohodlí s tímto přizpůsobivým spacím pytlem, který může použít i jako deku. Obal neztratíte, je integrovaný ve spacáku a může sloužit jako polštář.

Barva: Tmavě petrolejová / Limetková / Cínově šedá

Online objednávka

Rezervace na prodejně - bezplatné vyzvednutí od 1 h

Získejte +49 bodů za nákup tohoto produktu  

    Naše služby:

    • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
    • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
    • Doprava zdarma od 1700 Kč
      (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

    Klíčové vlastnosti

    ANATOMICKÁ PŘIZPŮSOBIVOST

    3 možnosti nastavení. Přizpůsobí se dětem vysokým od 115 do 155 cm.

    SNADNÝ PŘENOS

    Hmotnost 755 g. Objem 12 l. Včetně obalu.

    KVALITA SPÁNKU

    Rozměry: 170 × 65 cm. Max. výška dítěte: 155 cm. Zip po celé délce.

    TEPLOTA POUŽITÍ

    Komfortní teplota: 10 °C (vatová výplň).

    Snadná údržba

    Snadné praní v pračce, dodržujte pokyny k údržbě.

    KOMPATIBILITA

    Nelze spojit s druhým spacím pytlem.

    Technické informace

    Teplota použití

    Na všech spacích pytlích uvádíme komfortní teplotu testovanou nezávislou laboratoří (AITEX) podle evropské normy EN 13537 z 11. 4. 2002. Komfortní teplota je minimální teplota, při níž se uživatel ležící v napřímené poloze nachází v teplotní rovnováze, jinými slovy mu není ani zima, ani teplo (stanoveno pro běžné podmínky použití). Spací pytel vybírejte podle těchto údajů.

    Co je třeba vědět o teplotách

    Spací pytel teplo neprodukuje, ale uchovává teplo vyvíjené lidským tělem. Uvedené teploty tedy závisí i na vaší odolnosti vůči chladu (typ postavy, únava atd.), na vybavení (izolačních vlastnostech karimatky apod.), oblečení a na klimatických podmínkách (vlhkosti, síle větru atd.).Pokud jste vyčerpaní, prochladlí a vlezete si do studeného a vlhkého spacího pytle, riskujete, že vám bude chladno bez ohledu na vlastnosti spacího pytle.

    Na co si dát u dětských spacích pytlů pozor?

    Je důležité vybrat správnou velikost spacího pytle přizpůsobenou výšce dítěte. Čím větší prostor musí tělo vyhřát, tím více energie tělo spotřebuje, a tím větší je riziko, že v noci už nebude mít energii na udržení tepla.
    K velkým tepelným ztrátám také dochází přes hlavu. Pokud je chladnější počasí, nebojte se dítěti navléknout čepici.

    Ecodesign

    Protože víme, že je nutné chovat se zodpovědně, abychom naši přírodu ochránili, podnikáme kroky na snížení dopadu výroby produktů na životní prostředí.
    Tím, že využíváme techniku barvení Bi-ton pro vnitřek spacího pytle snižujeme jeho dopad na životní prostředí. Pomocí této techniky se barví pouze polovina vláken, čímž snižujeme spotřebu a znečišťování vody. K dokonale šetrné výrobě nám ještě malý krůček zbývá, ale na tom, aby byla 100% udržitelná nejpozději do roku 2026 vytrvale pracujeme.

    Praní spacího pytle

    Doporučujeme spací pytel prát v pračce s objemem minimálně 7 kg. Před praním zapněte všechny zipy.

    Vývoj výrobků: naše know-how

    Vývojové centrum značky Quechua se nachází ve francouzském městě Passy na úbočí masivu Mont Blanc. Díky této jedinečné poloze se zde mohou členové našich vývojových týmů (návrháři, produktoví manažeři, inženýři...) setkávat přímo s milovníky kempování. Je to skvělý způsob, jak s využitím veškerého našeho know-how navrhovat výrobky, které budou maximálně funkční.

    Kde se dětské spací pytle vyrábí?

    Vznikají v našem mezinárodním centru na úbočí hory Mont Blanc ve Francii. Výroba poté probíhá u našich dodavatelů v Číně, Indii a Bangladéši. Ti mají pro výrobu spacích pytlů veškeré potřebné know-how a my s nimi úzce spolupracujeme.
    A je to právě vztah s našimi obchodními partnery založený na vzájemné důvěře, který umožňuje výrobu funkčních výrobků vysoké kvality.

    Pracovní podmínky u našich dodavatelů

    Požadujeme, aby dodavatelé dodržovali náš kodex chování. Dodavatelé často sídlí v rozvojových zemích, kde naše zakázky pomáhají vytvářet pracovní místa. Prostřednictvím auditů a vlastních týmů na pracovišti dohlížíme na to, aby měli zaměstnanci pracovní prostředí založené na respektu, osobním rozvoji a ochraně životního prostředí.

    Koncepce a technologie výrobku

    Složení

    Výplň 100% Polyester Vložka 100% Polyester Obal 100% Polyester

    RADY PRO SKLADOVÁNÍ

    Spacák se snadno balí – stačí jej napěchovat do obalu. Abyste zachovali objem spacáku a jeho termoizolační vlastnosti, neskladujte jej napěchovaný v obalu, ale volně rozložený na suchém místě.

    TESTY

    Náš tým vyvíjí a navrhuje výrobky Quechua na úpatí hory Mont Blanc ve Francii.

    Ve spolupráci s milovníky kempování je testujeme v praxi, abychom tak zajistili, že jsou výrobky pohodlné a odolné. Bretaň, Korsika… Vydáváme se do všemožných míst a za jakéhokoliv počasí. Při těchto výpravách si s účastníky vyměňujeme názory a živě o výrobcích a skutečných potřebách uživatelů diskutujeme. Získané poznatky pak využíváme pro vylepšení finální verze výrobků.

    Schváleno

    Aby výrobky Quechua odpovídaly vašim požadavkům, jsou testovány v podmínkách, které při kempování nebo ve volné přírodě můžete potkat i vy.
    Naše týmy a skupina uživatelů (našich partnerů, ambasadorů a zákazníků) spací pytle zkoušely po celou dobu jejich vývoje až do zahájení prodeje. To nám umožňuje garantovat kvalitu spacího pytle.

    Pokyny k údržbě

    Perte v pračce - max. 30 °C - běžný postup

    Nebělte bělicími prostředky

    Sušte v bubnové sušičce při nižší teplotě

    Nežehlete

    Nečistěte chemicky

    Obrázky

    Dětský kempingový spací pytel MH 100 10 °C
    Dětský kempingový spací pytel MH 100 10 °C
    Dětský kempingový spací pytel MH 100 10 °C

    Hodnocení zákazníků

    Otázky a odpovědi