OXELO

Dětský skateboard Play 120 4–7 let

699 Kč
Kód : 8506165

Skateboard pro děti od 4 do 7 let na zábavné začátky s jízdou na skateboardu.

Učí se vaše dítě jezdit na skateboardu? Aby byly začátky jednodušší, bezpečnější a zábavnější, nabízíme symetrickou desku s trucky přizpůsobenými věku dítěte.

Online objednávka

Rezervace na prodejně - bezplatné vyzvednutí od 1 h

Získejte +69 bodů za nákup tohoto produktu  

    Naše služby:

    • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
    • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
    • Doprava zdarma od 1700 Kč
      (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

    Klíčové vlastnosti

    STABILITA

    Větší rozvor trucků a koleček přispívá k vyšší stabilitě.

    SNADNÉ UČENÍ

    Díky nízko položené desce se dítě snadno naučí odrážet.

    KVALITA SKLUZU

    Díky ložiskům ABEC 3 nabízí skateboard vysokou kvalitu skluzu.

    Ovladatelnost

    Díky truckům z měkkého polyuretanu se dítě naučí snadno zatáčet.

    SNADNÉ POUŽITÍ

    Obrázky na gripu desky pomáhají dítěti zaujmout správnou pozici.

    Technické informace

    Trucky

    Dali jsme si za úkol skateboard přizpůsobit dětem od 4 do 7 let, a proto jsme zvětšili rozvor trucků. Deska je navíc položená níže a u nosu ani tailu nevzniká pákový efekt. Ale i přesto se jedná o skateboard, proto jsme zvolili ložiska ABEC 3, která poskytují skutečně kvalitní skluz, a měkčí silentbloky, které usnadňují zatáčení. V desce jsou navíc připraveny otvory pro namontování trucků do klasické polohy – skateboard tak bude možné používat mnohem déle.

    Skateboard, který kašle na pravidla

    Vzhledem ke svému symetrickému tvaru a snížené desce se skateboard Play 120 nepodobá klasickým modelům. Větší rozvor trucků a jejich sklon přispívá k vyšší stabilitě. A výsledek? Deska je položená níže k zemi a děti se tak mohou snáze odrážet. Skate, který kašle na pravidla a nabízí plynulejší jízdu.

    Trucky, nose, bushing atd. Podívejme se na slovní zásobu:

    Trucky jsou součástky přišroubované k desce, na nichž jsou umístěna kolečka, ložiska a silentblocky. Nose a tail označují přední a zadní část skateboardu. A proč má mít skateboard přední a zadní část? Protože lidé mohou jezdit různou nohou napřed. Pokud mají vpředu pravou nohu, hovoříme o pozici „goofy“, když levou, pak jde o „regular“.

    Náš vývojář vypráví příběh vzniku tohoto skateboardu

    „Všechno začalo před dvěma lety. Chtěli jsme vyrobit skateboard určený dětem od 4 do 7 let, tzn. pro to, aby se naučily odrážet, jezdit a zatáčet. Proto jsme použili klasická ložiska na jízdu. Začátky se sportem musejí být zábavné a toho nelze dosáhnout, pokud se dítě s učením trápí. Skateboard jsme nechali otestovat ve školách skateboardingu pro děti v departmentu Dordogne. Chtěli jsme vytvořit jednoduchý výrobek ideální na dané použití. Hlavní myšlenkou je, aby jízda dítě bavila.“

    Jak začít s jízdou na skateboardu? Náš tým pro vás má pár rad

    „První radou pro správné začátky je pochopitelně mít správnou výbavu: přilbu, chrániče loktů, kolen a zápěstí. Díky chráničům může dítě spadnout, aniž by si ublížilo. Bez pádů to zkrátka nejde, stejně jako když se dítě učí chodit. Podobně jako v judu se nejprve učíte padat. Druhou radou je nalézt místo, které bude pro učení vhodné: s rovným povrchem a bez silničního provozu. Prázdné parkoviště v neděli je ideální!“

    Jak dítě naučit jezdit na skateboardu?

    Máme pro vás pár tipů: Dítě se nejprve musí naučit odrážet, jednu nohu přitom musí mít položenou na desce a druhou na zemi. Jakmile mu to jde, naučí se na skateboardu jezdit. Druhou možností je mu pomoci: dítě si stoupne napříč na desku, vy ho držíte a pomalu ho tlačíte vpřed. Dítě si tak zvykne držet rovnováhu a zatáčet, aniž by se muselo zatěžovat odrážením.

    Rozměry desky

    71,12 cm × 19,812 cm (28" × 7,8")

    Hmotnost

    2.196 kg

    Koncepce a technologie výrobku

    Složení

    Skateboard ze dřeva 100% Dřevo Trucky 100% Polyethylen Ložiska 100% Železo Kolečka na skateboard 57% Polypropylen , 43% Termoplastický polyuretan

    RADY PRO SKLADOVÁNÍ

    Deska je dřevěná, nabízí tak dlouhou životnost. Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě. Předcházejte kontaktu s vodou.

    Pokyny pro uživatele

    Není vhodný na triky. Max. hmotnost uživatele: 50 kg.

    TESTY

    Všechny naše desky byly laboratorně testovány. Pomocí těchto testů ověřujeme, že výrobky splňují evropské normy pro používání desek na skateboardech a longboardech. Provádíme také testy opotřebení. Laboratorní testy jsou doplněny testy v praxi. U některých z nich se provádí měření, jiné se opírají o pocit hodnotitelů. Výsledek: výrobek je otestován a schválen pro prodej.

    Schváleno

    Na výrobě skateboardu pracovali milovníci tohoto sportu. Vývoj probíhal ve spolupráci s mnoha skateboardovými školami jako např. All Board Family ve francouzském departmentu Dordogne.

    Více informací

    První inovativní skateboard!

    Play 120 en détail

    J-p, náš šéf výrobků pro skateboarding, vám řekne vše.

    Hodnocení zákazníků

    Otázky a odpovědi