RADBUG

Plovák Handplane na bodysurf 100 žlutý

699 Kč
Kód : 8563576

Plovák určený pro začátečníky a mírně pokročilé na bodysurfing ve vlnách do 1 m. Umisťuje se pod ruku. Doporučujeme ploutve.

Vyzkoušejte bodysurfing! Tento plovák pod ruku je vhodný pro uživatele všech postav. Odlehčuje tělo a usnadňuje chycení vlny a pohyb na vlně.

Barva: Slunečnicová žlutá

Online objednávka

Rezervace na prodejně - bezplatné vyzvednutí od 1 h

Získejte +69 bodů za nákup tohoto produktu  

    Naše služby:

    • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
    • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
    • Doprava zdarma od 1700 Kč
      (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

    Klíčové vlastnosti

    ERGONOMICKÝ TVAR

    Nastavitelné pásky na protažení ruky.

    STABILITA

    Odlehčuje tělo a usnadňuje pohyb na vlně. Pro každého bez ohledu na hmotnost.

    SKLADNOST

    Objem 2,5 l. Vejde se do batohu. Doporučujeme používat s ploutvemi.

    Technické informace

    Co je bodysurfing?

    Termínem bodysurfing se označuje sjíždění vln bez použití prkna pouze s využitím vlastního těla, ploutví na nohou a malého plováku pod rukou (ten je pro bodysurfing nezbytný).

    Co je to handplane/handboard?

    Plovák pod ruku, nazývaný také handplane nebo handboard, je malá destička, kterou má bodysurfař navlečenou na přední ruce a která mu pomáhá lépe klouzat po vlně a řídit směr.
    Tento handplane je vyrobený z měkkého a lehkého materiálu. Díky tomu výrazně nadnáší a odlehčuje tělo bodysurfaře a usnadňuje mu chycení vlny. Jeho zaoblený tvar zajišťuje dobrý skluz ve vodě a snazší řízení směru.
    Nastavitelný pásek na ruku se přizpůsobí každému uživateli.

    Jak využít plovák na body surfing při pohybu ve vodě

    Nejprve provlečte přední ruku pod páskem plováku a v případě potřeby jej utáhněte. Pro pohyb vpřed ve vodě vám poslouží především ploutve na nohou. Handplane na ruce můžete využít při plavání kraulem anebo se o něj opřít oběma nataženýma rukama.

    Jak využít plovák na body surfing při chycení a sjezdu vlny

    Když chcete chytit vlnu, energicky zaberte ploutvemi nebo nohama směrem k pláži, tělo mějte zpevněné a nataženýma rukama se vepředu opírejte o plovák. Jakmile se dostanete na vlnu, otočte celé tělo ve směru vzdouvání vlny (vpravo nebo vlevo). Obě ruce můžete nechat na plováku anebo jednu ruku zatáhněte dozadu a držte ji co nejpevněji podél těla.

    Jaké ploutve se nejlépe hodí na bodysurfing?

    Většina ploutví na bodyboarding se hodí i na bodysurfing. Můžeme doporučit bodyboardingové ploutve 500 od značky OLAIAN, které mají nejlepší poměr pohodlí / účinnost. Jejich zvláštností je, že jsou symetrické, takže při plavání lépe zapojují kolena. Jsou také vybavené leashem, což je důležitý doplněk, který brání jejich ztrátě.

    Pravidla bezpečnosti a chování ve vodě 1. část

    Bodysurfing je fantastický sport, který však vyžaduje respektování určitých pravidel. 1- Informujte se o místě, kde jej chcete provozovat, a předem si jej prohlédněte: jaké jsou zde proudy, útesy, přiliv a odliv, výška vln, počet lidí ve vodě...
    2- Nepřeceňujte své schopnosti a raději zvolte místo, které poskytuje jednodušší podmínky, než místo s podmínkami nad vaše síly.
    3/ Nepodceňujte náležité vybavení: Ploutve a plovák v dobrém stavu a odpovídající neoprenovou kombinézu.

    Pravidla bezpečnosti a chování ve vodě 2. část

    4/ Dodržujte pravidlo přednosti na vlně: první jede ten, kdo je nejblíže místu jejího vzedmutí. 5/ Po sjezdu z vlny se vyhněte místu nájezdu na vlnu. 6/ Používejte ploutve. Pokud ploutve nepoužíváte, raději se bodysurfingu věnujte na hlídaných úsecích pláže. 7- Nesjíždějte vlny, které se lámou přímo do písku. 8- V případě pádu myslete především na ochranu hlavy a snažte se spadnout bokem (nikdy ne hlavou napřed).
    9/ Nejezděte sami, ale ve více osobách.

    Nenechávejte na přímém slunci.

    Pokud plovák nepoužíváte, nevystavujte jej přímému slunci a teplotám vyšším než 40 °C. Skladujte jej v obalu, pod slunečníkem, ve stínu, či pod světlou osuškou. Taktéž jej nenechávejte ve vozidle na přímém slunci. Při vystavení příliš vysokým teplotám může dojít k poškození povrchu nebo deformaci celého plováku.

    Značka RADBUG

    RADBUG je značka, která se v rámci skupiny Decathlon věnuje vývoji vybavení na bodyboarding a bodysurfing. Naším cílem je zprostředkovat krásu těchto sportů co největšímu počtu uživatelů. Pocit hladkého klouzání na mořských vlnách je čirý, opojný a návykový. Nabízíme jednoduché a inovativní výrobky pro začátečníky i pokročilé, aby si tyto pocity mohl vychutnat opravdu každý.

    Koncepce a technologie výrobku

    Složení

    Pěna 100% Hlavní materiál 100% Polyethylen Spodní část – hlavní materiál 100% Polyethylen Popruh 100% Kaučuk - Chloropren - Neopren

    RADY PRO SKLADOVÁNÍ

    Neskladujte na přímém slunci. Po použití opláchněte a nechte oschnout ve stínu.

    Pokyny pro uživatele

    Do vln menších než 1 m. Doporučujeme použít ploutve.

    TESTY

    Vyvinuto a testováno našimi týmy ve francouzském městě Hendaye. Kvalita a odolnost materiálů byla testována v laboratoři.

    Obrázky

    Plovák Handplane na bodysurf 100 žlutý
    Plovák Handplane na bodysurf 100 žlutý
    Plovák Handplane na bodysurf 100 žlutý
    Plovák Handplane na bodysurf 100 žlutý
    Plovák Handplane na bodysurf 100 žlutý

    VIDEO

    Hodnocení zákazníků

    Otázky a odpovědi