Micelární kasein vanilkový 900 g

749 Kč
832,23 Kč/KG

8756404

Micelární kasein je určený na snazší dosažení cílů při posilování.

Pomalu se vstřebávající protein s nízkým obsahem tuků a sacharidů a s vysokým obsahem aminokyselin umožňuje budování svalové hmoty a nabývání hmotnosti.

Online objednávka
Dostupné
Rezervace na prodejně - bezplatné vyzvednutí od 1 hodiny

Klíčové vlastnosti

Udržování a nabývání svalové hmoty

Proteiny se podílí na růstu a udržení svalstva.

OBSAH BÍLKOVIN

Obsahuje 93 % izolátu mléčných proteinů.

Příchuť

Příchuť proteinu je zcela přírodní.

Technické informace

Kvalita výroby a certifikace

Micelární kasein je vyrobený ve Francii.

Certifikované výrobní místo IFS Food.
Realizace produktu v souladu se správnou výrobní praxí a zásadami a metodami systému pro rozbor rizika a kritických kontrolních bodů.
Normy ISO 26 000.

Fyzikálně-chemické, senzorické, mikrobiologické a toxikologické kontroly hotových výrobků.

Co je micelární kasein?

Syrovátka je syrovátkový protein, což je tekutá část mléka. Kasein je protein, který se vyskytuje převážně v mléce a je jeho pevnou a nerozpustnou součástí.
Micelární kasein je kasein přirozeně se vyskytující v mléce. Je to přírodní složka mléka, která je vyrobena bez ničení mycelií pomocí mikrofiltrace.

Výhody micelárního kaseinu

Kasein je tedy původní složkou a pochází přímo z mléka. Když je tělo v klidu, pomalu uvolňuje aminokyseliny a napomáhá regeneraci a má anti katabolické účinky.

Kdy je dobré micelární kasein konzumovat?

Chronologie příjmu bílkovin ve fázi svalového příjmu vyžaduje přerušení nočního proteinového hyperkatabolismu.
A to dokáže jen pomalý protein. Kasein je vhodný k užívání před spaním, aby během spánku nepřetržitě zásoboval vaše svaly aminokyselinami, které přispívají k anabolismu (budování svalů), a tak bojují proti katabolismu svalů (zničení svalových vláken).

Jak si micelární kasein připravit?

Pro intenzivní chuť s hustší texturou smíchejte 2 odměrky prášku (tj. 30 g) s 250 ml tekutiny. Pro jemnější chuť s hladší texturou smíchejte 2 odměrky prášku (tj. 30 g) s 300 ml tekutiny. Micelární kasein si můžete připravit s vodou, rostlinným nápojem nebo mlékem. 30 vteřin řádně protřepejte a ochutnejte.
Po smíchání zkonzumujte shake do jedné hodiny.

Návod k použití

Součástí zdravého životního stylu je vedle pravidelné fyzické aktivity také pestrá a vyvážená strava.
V případě dlouhodobé konzumace (více než 6 až 8 týdnů) se poraďte se svým lékařem. Výrobek nesmějí užívat osoby s onemocněním jater, těhotné ženy a děti do 14 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Výživové hodnoty

Tabulka nutričních hodnot: 100 g | 30 g. Energie: 357 kcal | 107 kcal.
Energetické hodnoty: 1517 kJ | 455 kJ, tuky: 1,1 g | <0,5 g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,62 g | 0,5 g.
Sacharidy: 11 g | 3,3 g,
z toho cukry: 2,6 g | 0,8 g,
bílkoviny: 73 g | 22 g,
sůl: 0,30 g | 0,09 g.

Obsah laktózy

2,0 g | 100 g.

Koncepce a technologie výrobku

Složení

Ochucený nápoj v prášku s vysokým obsahem mléčných proteinů a se sladidly. Vanilková příchuť. Složení: Mléčné* proteinové izoláty (emulgátor: slunečnicový lecitin) (93 %), přírodní aroma, sladidlo: steviol-glykosidy ze stévie. *Alergen Může obsahovat stopy: lepku, vajec, sóji, siřičitanů, ryb, celeru, ořechů, hořčice.

RADY PRO SKLADOVÁNÍ

Uchovávejte v suchu a chladu. Po otevření znovu dobře uzavřete.

Pokyny pro uživatele

Nevhodné pro děti, těhotné a při onemocnění ledvin či jater.

Schváleno

Výrobek byl testován a schválen sportovci.
Tento micelární kaseinát vanilkový u zákazníků získal známku 4/5.
% testujících výrobek doporučilo,
80 % by si výrobek koupilo,
85 % jej označilo za účinný.
Uvedení na trh nového kaseinátu schválili naši zákazníci.

Pokyny k údržbě

Neperte

Nebělte bělicími prostředky

Nesušte v bubnové sušičce

Nežehlete

Nečistěte chemicky

Hodnocení zákazníků

Načítání

Otázky a odpovědi