SOLOGNAC

Olejový sprej na údržbu zbraní 100

129 Kč
645 Kč/L
Kód : 8555439

Sprej k promazání a zabránění korozi. Pro zachování zbraně v náležitém stavu jsou čištění a údržba zásadní.

K zachování zbraně v dokonalém stavu a zajištění jejích optimálních funkcí je používání oleje zásadním předpokladem. Olej navrhli sportovní střelci!

Online objednávka

Rezervace na prodejně - bezplatné vyzvednutí od 1 h

Získejte +12 bodů za nákup tohoto produktu  

    Naše služby:

    • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
    • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
    • Doprava zdarma od 1700 Kč
      (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

    Klíčové vlastnosti

    Snadná údržba

    Olejničkou zbraň promažete a ochráníte proti korozi.

    Složení

    Vzorec vytvořený na základě syntetického oleje a butanu.

    SNADNÉ POUŽITÍ

    Sprej umožňuje aplikaci s přesným dávkováním.

    TEPLOTA POUŽITÍ

    Od –20 °C do +244 °C.

    OBJEM

    200 ml.

    Technické informace

    Kam a proč se olej na zbraň nanáší?

    Zbraň se skládá zejména z kovových součástí, které vyžadují speciální údržbu, jejíž cílem je zabránit korozi. Proto jsme se při navrhování oleje zaměřili zejména na tuto skutečnost a použili korozní inhibitor. Dalším možným využitím oleje u zbraně je snížit tření mezi dvěma mechanickými součástmi, aby se mechanismy plynule pohybovaly a zabránilo se opotřebení způsobenému nadměrným třením. Olej také zbraň ochrání při dlouhodobém uložení.

    Doporučení k ošetření vnějších prvků

    Aplikace oleje se může lišit v závislosti na ošetřovaném povrchu. Pokud se jedná o velkou plochu, spočívá nejpraktičtější a nejúčinnější metoda v nastříkání oleje na chráněná místa a jeho rovnoměrném rozetření. Pokud jde o přesnější aplikaci, nastříká se olej na požadované místo a rozetře se utěrkou nebo bavlněným tamponem podle tvaru ošetřovaného místa.

    Doporučení k ošetření mechanických součástí

    Mimo ochrany kovového povrchu olej také snižuje tření mechanických dílů, které se vzájemně dotýkají. Cíl je dvojí: podpořit plynulé fungování mechanismu a ochránit ho před opotřebením způsobeným vzájemným třením ocelových součástí. Přesto je důležité vědět, že není doporučeno lít olej přímo nebo nepřímo do spoušťového mechanismu. Hrozí riziko předčasného spuštění.

    Doporučení k použití 1

    Nebezpečí. Sprej je vysoce hořlavý. Nádoba pod tlakem: vlivem tepla může vybouchnout. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji vznícení. Nekuřte. Sprej nepoužívejte v blízkosti otevřeného plamene nebo nad jakýmkoliv jiným zdrojem vznícení.

    Doporučení k použití 2

    Po použití nádobu nepropichujte ani nepalte. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám vyšším než 50 °C. Obsah/nádobku likvidujte ve shodě s místními předpisy.

    Teplotní rozpětí použití

    Jakákoliv oblast použití oleje spadá do teplotního rozpětí, ve kterém zůstává olej v kapalném stavu. Kapalný stav si olej zachovává v rozmezí od -20 °C a +244 °C. V nižších teplotách existuje riziko změny skupenství v pevné, tj. potenciální zablokování nebo omezení mechanického fungování zbraně. Ve vyšších teplotách hrozí riziko samovznícení oleje.

    Koncepce a technologie výrobku

    Složení

    Formula 50% Butan , 50% Ropa

    Obrázky

    Olejový sprej na údržbu zbraní 100
    Olejový sprej na údržbu zbraní 100
    Olejový sprej na údržbu zbraní 100
    Olejový sprej na údržbu zbraní 100

    Hodnocení zákazníků

    Otázky a odpovědi