OUTSHOCK

Ochranná podprsenka 500 na box 2v1

749 Kč
Kód : 8520511

Podprsenka s ochranou navržená na ženský box a k provozování bojových sportů několikrát týdně.

Při bojových sportech už není nutné násobit sílu materiálu. Ochranné košíčky z podprsenky jednoduše vyjmete a zase vložíte zpět a využijete zpevnění a ochranu v jednom výrobku.

  • XS undefined
  • S undefined
  • M undefined
  • L undefined

Získejte +74 bodů za nákup tohoto produktu  

    Naše služby:

    • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
    • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
    • Doprava zdarma od 1700 Kč
      (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

    Klíčové vlastnosti

    OCHRANA PROTI NÁRAZŮM

    Poprsí chrání pružné a odolné košíčky.

    ZPEVNĚNÍ POPRSÍ

    Podprsenka uzpůsobená na bojové sporty poskytuje zpevnění úrovně 3.

    VOLNOST POHYBU

    Volný pohyb díky vykrojení.

    Technické informace

    Konečně je tu podprsenka 2v1

    Když vezmeme podprsenku, chrániče, tričko a někdy navrch i kimono, je zřejmé, že se tělo při bojových sportech hodně potí.
    Proto nabízíme podprsenku 2 v 1, která zamezí násobení vrstev a odbíhání do šaten, abyste další vrstvu ubrala nebo přidala. Ochranné košíčky vložíte na přední straně podprsenky jediným pohybem. Stačí košíček zasunout do spodní strany vnější podšívky.
    Už nemusíte řešit počet vrstev.

    Fungování pružného a odolného košíčku, který se přizpůsobí skutečnému tvaru poprsí

    Košíček z plastu LDPE: je zároveň ohebný a odolný. Nepřesahuje hrudní kost ani boční strany a nepřekáží při pohybech paží a při obraně. A hlavně se neopírá o vazy ani o mezeru mezi ňadry. Navíc má výrazněji vykroužený tvar, aby se o poprsí přímo neopíral, a nabízí polštářový efekt. Nárazové body rozptylují energii dopadu: košíček se zploštěním rozšíří a poprsí z něj nevykluzuje.

    A jak podprsenka funguje?

    S ohledem na bojové sporty poskytuje ochranná podprsenka 500 zpevnění úrovně 3. Pohodlí podprsenky zajišťuje tvarovaná pěna: ochranné prvky nejsou přímo na kůži. Ochranné košíčky se vkládají i vyjímají z vnější strany: žádné odbíhání do šatny. Vzdušná síťovina a vykrojený střih na zádech a na hrudníku nebrání pohybu.

    Jsme hrdé, že můžeme představit...

    ...pohodlnou ochrannou podprsenku uzpůsobenou sportovní aktivitě. Dejme slovo Evě, která má na starosti ochranné výrobky pro ženy:
    „S chrániči jsem nebyla spokojená. Proto jsem se zeptala skupiny boxerek, jak by měla vypadat ideální podprsenka na box. Shodly jsme se na výrobku, který chrání, při pohybech nepřekáží a navíc je hezký. Spolupracovali jsme s výzkumnou laboratoří SportsLab zaměřenou na lidské tělo a provedli jsme desítky testů ověřujících zpevnění, které podprsenka poskytuje.“

    Poslední doporučení vedoucí značky Outshock

    „První chrániče a podprsenky jsou důležité a určitě si je budete ve skříni dlouho schovávat. Naplno prožívat bojový sport znamená mít dobrou ochranu a bavit se bez obav o zdraví. Platí to pro začátečnice i pro ženy s malým poprsím. Chtěli jsme navrhnout výrobek pro dívky a ženy všech velikostí a na všechny bojové sporty, dokonce i na brazilské Jiu-Jitsu, při kterém je bojovnice často na zemi, a vůbec to nevadí.“

    Koncepce a technologie výrobku

    Složení

    Košíček 100% Polyethylen Podšívka košíčku 64% Polyuretan , 30% Polyamid , 6% Elastan Elastický pás 70% Polyester , 20% Elastan , 10% Polyamid Hlavní materiál 87% Polyester , 13% Elastan Materiál na zádech 66% Polyamid , 34% Elastan

    Pokyny k údržbě

    Perte v pračce - max. 30 °C - velmi šetrný postup

    Nebělte bělicími prostředky

    Nesušte v bubnové sušičce

    Nežehlete

    Nečistěte chemicky

    VIDEO

    Hodnocení zákazníků

    Otázky a odpovědi