QUECHUA

Nerezový ešus MH 100- sada pro 1 osobu (1,1 l)

299 Kč
Kód : 8492724

Tato jednoduchá praktická sada ešusu a nádobí je perfektní na vaření pro jednoho.

Z odolné nerezové oceli, která se snadno udržuje. Patentovaná skládací rukojeť zároveň slouží k zablokování pokličky při přenosu. Včetně misky a příborů. Pro jednoho.

Barva: Tmavě šedá / Tmavě petrolejová

Online objednávka

Rezervace na prodejně - bezplatné vyzvednutí od 1 h

Získejte +29 bodů za nákup tohoto produktu  

    Naše služby:

    • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
    • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
    • Doprava zdarma od 1700 Kč
      (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

    Klíčové vlastnosti

    SNADNÉ POUŽITÍ

    Ešus z odolného nerezu se snadno udržuje. Skládací rukojeť. 380 g.

    KOMBINOVATELNOST

    1 hrnec, 1 poklička/cedník, 1 miska (0,45 l), 1 sada 3 příborů.

    SNADNÝ PŘENOS

    Skládací rukojeť zajišťuje pokličku při přenosu. Rozměry: Ø 17 × 9,5 cm.

    Rychlost akce

    Z tenké nerezové oceli, aby se obsah ohřál rychleji.

    KOMPATIBILITA

    Uvařte si kdekoliv! Ešus funguje s každým typem ohřevu (oheň, plyn, indukce).

    Technické informace

    Uvařte si cokoliv, kdekoliv! Obsah sady ešusu MH100 pro 1 osobu

    1 ešus s ryskami a patentovanou skládací rukojetí (1,1 l užitný objem, 1,3 l celkový objem, 230 g, Ø 17 × 8,5 cm). 1 miska (0,45 l, 59 g), 1 sada 3 příborů (vidlička, lžíce, nůž), které lze zacvaknout do sebe (21 g/sada). 1 poklička/cedník (60 g).

    Výběr kovových materiálů je zásadní

    Rozhodli jsme se pro nerezovou ocel 18/8 (304), jelikož je naprosto bezpečná pro styk s potravinami a má dlouhou životnost. Nepodléhá korozi. A také je velmi odolná a umožňuje použití se všemi druhy kuchyňského náčiní (včetně kovového).

    Jak jsme vybrali povrch nádobí?

    U řady MH100 jsme se rozhodli nepoužít nepřilnavý povrch. Vznikl tak jednoduchý výrobek, který odolá všem podmínkám použití i mytí. Nemusíte si tak vůbec dělat starosti s tím, jak ho bezpečně převážet nebo mýt, abyste nepřilnavý povrch nepoškodili.

    Jaké jsme vybrali plastové materiály?

    Vybrali jsme polyamid (příbory a rukojeť), polypropylen (talíře) a tritan (poklička), protože jsou lehké a velmi dobře odolávají vysokým teplotám (i 100 °C) i nárazům a jinému mechanickému poškození. Žádné plasty, které mohou přijít do kontaktu s potravinami, neobsahují bisfenol A (BPA), jak ukládá evropská legislativa. Upozornění! Zabraňte přímému kontaktu plastových dílů s plamenem, mohly by se roztavit.

    Jak ešus správně používat?

    Naše ešusy jsou kompatibilní se všemi druhy ohřevu (nad ohništěm, na plynovém nebo indukčním vařiči).
    Ešus je vybaven patentovaným dvoudílným skládacím držadlem, pomocí nějž lze při přenosu zablokovat pokličku. Poklička odpovídá velikosti ešusu, urychluje ohřev potravin a lze ji použít i jako cedník. Miska má strukturované dno, které omezuje přenos tepla, a otvor umožňující zavěšení.

    Jak ešus s příslušenstvím sbalit?

    Všechny díly lze uložit dovnitř ešusu. Nejprve misku, poté příbory (které lze secvaknout k sobě). Poté přiklopte pokličkou a zablokujte rukojetí.
    Další misky a příbory lze zakoupit zvlášť.

    Jak ešus mýt a udržovat?

    Před prvním použitím všechny výrobky sady třikrát opláchněte čistou vodou. Všechny díly lze mýt v myčce. Při používání je možné je umýt vodou s čisticím prostředkem anebo vodou s říčním pískem.

    Čemu se vyvarovat?

    Ešus nezahřívejte naprázdno, mohlo by dojít k jeho poškození. V případě použití nad ohništěm dbejte na to, aby se plameny přímo nedotýkaly plastových dílů. Před použitím na ohni pevně zacvakněte držadlo.

    Materiály a předpisy

    Všechny naše výrobky a použité materiály odpovídají platným normám a materiály, které jsou v kontaktu s potravinami, neobsahují bisfenol A (BPA).

    Některé z praktických detailů...

    Ešus má naznačené rysky, které usnadní odměřování. Talíře mají otvor, díky kterému je lze zavěsit, aby rychleji oschly. Skládací rukojeť ešusu zároveň slouží jako zámek na pokličku.

    Jak ešus MH 100 vznikal?

    Od začátku jsme chtěli výrobek, který by měl vše potřebné pro vaření a jedení venku a přitom byl skladný a praktický. Jak to probíhalo? Na každé etapě vývoje se podílelo hodně lidí. Nejprve se vytvářely 3D modely, prototypy, pak ešus testovali zkušení turisté i úplní začátečníci, následovaly bouřlivé diskuze a vylepšování a nakonec vznikl výrobek, na který jsme opravdu pyšní: ešus „vše v jednom“, jednoduchý na přenos i na použití, který vám umožní důstojně stolovat opravdu kdekoliv.

    Několik slov od našeho vývojového týmu

    „Vaření je naší vášní stejně jako turistika. I uprostřed přírody je možné uvařit si dobré jídlo a nežít jen o těstovinách. Proč si třeba nenasbírat ingredience cestou? Nakonec zjistíte, že vaření není vůbec složité, a to je přesně to, čeho jsme chtěli s naším ešusem pomoci dosáhnout, chtěli jsme ulehčit život všem turistům a turistkám, kteří si chtějí nebo musí na túře vařit. Když si jídlo uvaříte pod širým nebem, bude vám chutnat jinak. Vařit venku je prostě úplně jiné, než vařit doma.“

    Koncepce a technologie výrobku

    Složení

    Kotlík 100% Nerezová ocel Další díly 40% Polypropylen , 31% Polyamid , 29% Tritan

    RADY PRO SKLADOVÁNÍ

    Před skladováním umyjte a usušte. Skladujte na suchém a čistém místě.

    Pokyny pro uživatele

    Nezahřívejte prázdné.

    TESTY

    Naše výrobky prošly testy v laboratoři i při použití v praxi. Během nich jsme ověřovali: nepřilnavost a odolnost vůči mechanickému poškození, teplu a oděru…

    Hodnocení zákazníků

    Otázky a odpovědi