SOLOGNAC

Lovecká hřejivá bunda 3v1 900 maskovací vzor rákosí

3 399 Kč
4 899 Kč -30%
*Od 12. 1. 2023 až do vyčerpání zásob
Kód : 8494131

Bunda s motivem rákosí na lov vodního a bahenního ptactva v chladném a deštivém počasí.

V této hřejivé, větruodolné a nepromokavé bundě 3v1 se můžete vydat na lov za každého počasí. Ať prší, fouká nebo je teploměr na –10 °C, můžete se dál věnovat lovu.

Barva: Vícebarevná

3XL
Online objednávka

Rezervace na prodejně - bezplatné vyzvednutí od 1 h

Získejte +339 bodů za nákup tohoto produktu  

    Naše služby:

    • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
    • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
    • Doprava zdarma od 1700 Kč
      (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

    Klíčové vlastnosti

    Maskování

    S věrohodným maskovacím motivem s 3D efektem vás nikdo neuvidí.

    HŘEJIVOST

    Vatovaná bunda s prošívanou podšívkou proti chladu.

    KOMBINOVATELNOST

    Spodní vestu bez rukávů můžete odepnout a nosit ji samostatně.

    VODĚODOLNOST

    Nepromokavá bunda: zůstaňte v suchu při lovu i v silném dešti.

    ODOLNOST

    Hlavní materiál 100% polyester optimálně odolný proti oděru.

    VOLNOST POHYBU

    Soustřeďte se na lov, bunda bude kopírovat všechny vaše pohyby.

    ANATOMICKÁ PŘIZPŮSOBIVOST

    Pohyb hlavou s kapucí nezakrývá výhled díky trojrozměrnému nastavení.

    VODĚODOLNOST

    Vnitřní rukávy a dvojité stažení manžet udrží paže v suchu.

    Technické informace

    Pokud chcete bez obav čelit chladu, máme jednoduchou radu: prostě si oblékněte tuto bundu

    Sháníte hřejivou bundu, ve které můžete zůstat venku v chladném a vlhkém počasí? Právě jste ji našli: bunda navržená tak, abyste ani při lovu v –10 °C netrpěli chladem. Díky vatování po obvodu těla s gramáží 200 g/m² a kapuci s fleecovou podšívkou bunda maximálně hřeje. Odnímatelná prošívaná vesta bez rukávů pocit tepla ještě umocní.

    Poraďte si ve větrném počasí s deštěm a stříkající vodou: bunda 900 je nepromokavá

    Když se zhorší venkovní podmínky a kladete si otázku, proč jste vlastně v tomto počasí venku, je důležité zůstat v suchu. Odolnost tkaniny se měří tlakem vody vyjádřeným v milimetrech vodního sloupce (zkouška vycházející z normy ISO 811). Čím vyšší je tlak, tím nepropustnější je tkanina. Bunda odolá vodnímu tlaku 5 000 mm (ekvivalent tříhodinového intenzivního deště): promočit se na lovu kachen od nynějška patří minulosti.

    Nevíte, co si představit pod pojmem vodoodpudivost? Žádný strach, rádi vysvětlíme

    Vodoodpudivost znamená, že voda stéká po povrchu látky, aniž by se vsakovala. Materiál nenasákne vodou a zůstává lehký, prodyšný a hřejivý. Vodoodpudivá úprava se nachází na vnější straně látky. Když při pozorování ptáků nebo lovu kachen prší, oceníte bundu 3 v 1. Nevnikne do ní ani kapka vody a zůstanete v suchu.

    Kdybychom parafrázovali slavnou větu, pak: „Voda neprojde“

    Jak už jsme zmínili, je naše speciální lovecká bunda nepromokavá. Nicméně když při míření zdvihnete ruku a zacílíte na letícího ptáka, může voda při dešti zatéct do rukávu. Proto jsme navrhli vnitřní nastavitelné manžety na suchý zip. Manžety upravíte, aby přiléhaly co nejtěsněji.

    Větruodolná bunda vás ochrání před nepřízní počasí a neustávajícím větrem.

    Není nic horšího než déšť a poryvy větru, které vás bičují při čekání na husy, čírky nebo jiné vodní ptáky. Právě proto je bunda větruodolná. Vnější materiál je opatřený membránou, která chrání před větrem a zdůrazňuje pocit hřejivosti. Proč nestrávit spoustu pěkných okamžiků na břehu (u moře, v mokřadu nebo u rybníka), i když nepřetržitě fouká silný vítr (asi 50 km/h).

    Všestranná maskovací bunda dokonale maskuje v řadě biotopů

    Lovecká bunda s maskovacím vzorem rákosí výhradně od Solognac navržená k lepšímu maskování před vodním ptactvem. Díky nebývale realistickému zobrazení různých vegetačních druhů (rákosu, trav a sítin), výraznému 3D efektu a kontrastnímu pozadí ve světlých a tmavých barvách vás bunda skryje v každém biotopu v jakoukoliv denní hodinu i za soumraku. Diskrétnost a splynutí s okolím zajištěny.

    Díky kapsám máte na dosah náboje, doklady, klíče od vozu, vábničky a další potřeby

    Bunda s náprsní kapsou na zip, 2 velkými kapsami s podšívkou a klopou na dva druky, do které se vejde spousta nábojů, 2 kapsy s nepropustným zipem na přední straně. Má i 2 kapsy na prsou, ve kterých máte po ruce vábničku, telefon nebo doklady. Poslední kapsa na nepropustný svislý zip je na pravé přední straně.

    Další klady nešustivé bundy

    Tato bunda je nesporně hitem: na zádech má kapsu na úlovek, do které uložíte ulovené kachny. A že jsou její svislé zipy také vodotěsné, to už ani nemusíme zdůrazňovat. Odnímatelnou kapuci nastavíte podle své hlavy šňůrkou na zadní straně, krátký kšilt na přední straně brání stékání vody do obličeje. A řekli jsme už, že bunda nešustí?

    Součástí bundy je odnímatelná vesta bez rukávů: myslíme na všechno

    Mimo silného zipu a pevných druků, kterými bundu zapnete, je uvnitř připnutá vesta bez rukávů, kterou v bundě necháte, nebo ji odepnete v závislosti na venkovní teplotě. Vesta je také prošívaná a má vnitřní kapsu na zip a dvě kapsy na ruce. Toto příslušenství lovce při zahájení sezóny určitě potěší, na podzim ho stačí doplnit tričkem s dlouhým rukávem nebo fleecovou mikinou.

    Bunda pro všechny lovce vodního ptactva, kteří se pohybují ve vlhkém a větrném počasí v pořádné zimě

    Večer za soumraku nebo ráno při úsvitu, v říjnu nebo na konci února, bunda vás na lovu vodního ptactva bude stále doprovázet. Ve skrýši nebo na posedu, kde za časného rána instalujete všechny balabány, už se chladu nemusíte obávat: o zbytek se postará nadšení. I když jsou břehy jezera nebo rybníka promrzlé, zaujatý lovec vyráží za každého počasí. V této bundě vás nic nezastaví.

    Víceúčelová bunda nepostradatelná při lovu kachen

    Bunda je uzpůsobena tak, aby se při přesunech dala bez omezení nosit pod brodicí kalhoty. Zejména doplněná hřejivými kalhotami a fleecovou čepicí s maskováním dokonale sladí vaše oblečení, takže obrys lidského těla bude pro oči vodního ptactva nepostřehnutelný. Už žádné argumenty, že si nemůžete ve vodě připravit všechny balabány a návnady, a vyrazit s přezkami, obrtlíky, lanky, atd.

    Kolik tato bunda navržená k lovu kachen váží?

    Ve velikosti L váží samotná odnímatelná vesta (1. způsob použití tohoto výrobku 3 v 1) 425 g, zatímco samotná bunda bez odnímatelné vesty (2. způsob použití výrobku 3 v 1) váží 1 765 g.
    Bunda společně s odnímatelnou vestou (3. způsob použití výrobku 3 v 1) váží 2,19 kg.

    Koncepce a technologie výrobku

    Složení

    Hlavní materiál 100% Polyester Hlavní podšívka 92% Polyester , 8% Elastan Výplň 100% Polyester Všitý díl 100% Polyester Kapsa 100% Polyamid Druhá podšívka 100% Polyester Zátěr 100% Polyuretan Manžeta ILS 100% Polyester

    RADY PRO SKLADOVÁNÍ

    Ukládejte na suchém a tmavém místě.

    Pokyny pro uživatele

    Ukládejte v dostatečné vzdálenosti od ohně a tepelných zdrojů.

    TESTY

    Bundu testovali naši spolupracovníci a testeři během různých loveckých událostí a při lovu vodního ptactva na severu Francie, v Gironde a Camargue.

    Pokyny k údržbě

    Perte v pračce - max. 30 °C - běžný postup

    Nebělte bělicími prostředky

    Nesušte v bubnové sušičce

    Nežehlete

    Nečistěte chemicky

    Obrázky

    Lovecká hřejivá bunda 3v1 900 maskovací vzor rákosí

    Hodnocení zákazníků

    Otázky a odpovědi