PONGORI

Kulečníková rukavice

149 Kč
Kód : 963123

Začínáte s kulečníkem a chcete zlepšit přesnost a skluz tága po ruce při šťouchu? Pak je tato rukavice Geologic určena právě pro vás!

Zbývá jen poslední koule a je vyhráno! Najednou však začne pracovat adrenalin a šťouchy se vám nedaří. Čím to je? Máte zpocené ruce. Lehká rukavice ze syntetiky tento problém hravě vyřeší!

Barva: Černá

  • S undefined
  • M undefined
  • L undefined

Získejte +14 bodů za nákup tohoto produktu  

    Naše služby:

    • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
    • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
    • Doprava zdarma od 1700 Kč
      (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

    Klíčové vlastnosti

    SNADNÉ OBLÉKÁNÍ/NAZOUVÁNÍ/UMÍSTĚNÍ

    Snadné navlékání díky elastickému materiálu.

    PŘESNOST

    Lepší skluz a přesnost díky syntetické textilii.

    PRODYŠNOST

    Dobrá prodyšnost díky provedení z polyesteru a ustřiženým prstům.

    Technické informace

    Proč je při kulečníku důležité nosit rukavici?

    Kulečníková rukavice umožňuje při míření provádět plynulé lineární pohyby. Není tedy jen doplňkem pro stylový vzhled nebo větší pohodlí, ale skutečně může zlepšit přesnost šťouchů!
    Může se stát, že v průběhu hry se vám začnou potit ruce, což má za následek zhoršení skluzu tága. Rukavice slouží k tomu, abyste po celou dobu hry mohli provádět přesné plynulé pohyby.

    Doplněk pro každého?

    Na první pohled by se mohlo zdát, že rukavice je doplněk pro velmi zkušené hráče a perfekcionisty. Největší službu však může prokázat právě začátečníkům! S rukavicí na ruce se mohou lépe soustředit na správnou polohu prstů a na míření a nemusejí si dělat starosti s plynulostí pohybu a skluzem. Rukavice také umožňuje lépe se přizpůsobit různým podmínkám hry.

    Jak vybrat kulečníkovou rukavici?

    Kulečníková rukavice se nosí pouze na přední ruce, která podpírá tágo. Nejprve proto musíte ověřit, že střih rukavice odpovídá vaší pravé nebo levé ruce, podle toho, kterou držíte při šťouchu vepředu. Existují rukavice různých střihů, s různým systémem zapínání a z různých materiálů. Nedůležitější je samozřejmě vybrat si takovou rukavici, v níž se budete cítit dobře a která dobře poslouží jak pro skluz tága, tak pro odvod potu.

    Proč elastan a polyester?

    Díky elastanu je rukavice pružná a dokonale přilne k ruce, takže nenarušuje její zručnost. To znamená, že při hře nijak nebrání v pohybu. Polyester je materiál, který výborně odvádí pot, takže rukavice díky němu udržuje ruku v suchu a zajišťuje perfektní skluz a přesnost po celou dobu partie.

    Malý tip od našeho kulečníkového týmu:

    V kulečníku jde především o přesnost...a tím pádem i o postavení hráče. Nespěchejte a zaujměte polohu, při níž jste současně stabilní i uvolnění. Stoly na pool jsou menší než stoly na snooker. Nezapomeňte se tedy čas od času narovnat a přehlédnout hru v celku. Snažte se vždy zaujmout polohu, která je vám pohodlná a současně vám zaručuje dobrou stabilitu.

    Koncepce a technologie výrobku

    Složení

    Hlavní materiál 82% Polyester , 18% Elastan

    Schváleno

    Corentin, Manon, Denis a Bérangère, členové týmu Geologic a šampioni ve francouzském kulečníku.

    Pokyny k údržbě

    Perte v pračce - max. 30 °C - běžný postup

    Nebělte bělicími prostředky

    Nesušte v bubnové sušičce

    Nežehlete

    Nečistěte chemicky

    Hodnocení zákazníků

    Otázky a odpovědi