NEWFEEL

Hole na nordic walking NW P100 černo-šedé

449 Kč
Kód : 8403097

Hliníkové hole na začátky s nordic walking.

Chcete začít s nordic walking? Tyto pevné hole s dobrou přilnavostí jsou přesně to, co hledáte. Jsou vhodné na chůzi 1 až 2 týdně.

Barva: Černá / Šedá

  • 105cm undefined
  • 110cm undefined
  • 115cm undefined
  • 120cm undefined
  • 125cm undefined
  • 130cm Není skladem

Získejte +44 bodů za nákup tohoto produktu  

Naše služby:

  • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
  • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
  • Doprava zdarma od 1700 Kč
    (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

Klíčové vlastnosti

ODOLNOST

Hliníkový materiál je odolný proti nárazům.

PROTISKLUZOVÉ VLASTNOSTI

Přilnavost k různým typům povrchu zaručují hroty a přídavné patky.

SNADNÉ OBLÉKÁNÍ/NAZOUVÁNÍ/UMÍSTĚNÍ

Snadno použitelná odnímatelná rukavička.

SNADNÁ MONTÁŽ / DEMONTÁŽ

Hole lze lehce opravit, mají vyměnitelný hrot.

Technické informace

Jaký je rozdíl mezi nordic walking a turistikou?

Nordic walking je chůze se speciálními holemi. Hole slouží k odrazu při chůzi, zároveň však napomáhají k posilování horní části těla. Oproti tomu turistické hole jsou nastavitelné, slouží jako opora při výstupu a zabraňují uklouznutí při sestupu.

Jak hole správně nastavit?

1. Vezměte si hole do ruky a nasaďte si rukavičku: Stůjte rovně, hole opřete o zem, loket by měl svírat úhel (90°).
2. Vypočítejte si vhodnou výšku holí: Výška (cm) × 0,68. Pokud jste začátečník, bude vhodnější kratší délka holí, lépe se tak naučíte ten správný pohyb. Pokud měříte 1,67 m, výpočet bude následovný: 167 × 0,68 = 113,56. Vyberte si tedy hole o délce 110 cm.

Jak hole používat?

1. Použitý přípravek zanechává na vnitřní straně mastný film pro snazší odmontování hrotu. Stačí dovnitř nasypat trochu prachu, který mastnotu odstraní a nemusíte se tak bát, že hrot ztratíte. 2. Rukavice je na holi upevněna určitým způsobem. Má plochou stranu a stranu se zkosenými hranami. Dbejte na to, abyste vždy měli stranu se zkosenými hranami nahoře, nebo si před připnutím na hůl nasaďte rukavice na ruce.

Čím jsou hole na nordic walking specifické?

Při chůzi nordic walking vždy používejte obě hole, které slouží k odrážení. Rukavička zajišťuje, aby vám hůl dobře držela v ruce, i pokud povolíte sevření dlaně. Hole jsou lehké. Hrot se zabodne do země a pomáhá při odrazu a pohybu vpřed. Odnímatelné hroty zajišťují stabilitu při chůzi i na tvrdém povrchu.

Jaké jsou přínosy chůze nordic walking?

Nordic walking je sport dostupný všem, při kterém zapojíte celé tělo. Povzbuzuje tělo, zlepšuje dýchání, účinně pomáhá snižovat hmotnost a posiluje kosti. Navíc, ke všem těmto blahodárným fyzickým účinkům, ještě tento venkovní sport dodává člověku příjemný pocit.Více informací na: https://www.decathlon.cz/Blog-Nordic-Walking:-Komplexni-sport-pro-kazdeho_lp-ZH9I11

Oprava

Podívejte se na náhradní díly (hroty, rukavice a patky) a prodlužte životnost svých holí. Náhradní díly jsou k dispozici na e-shopu.

Hmotnost

105cm : 0.414 kg
110cm : 0.425 kg
115cm : 0.434 kg
120cm : 0.448 kg
125cm : 0.459 kg
130cm : 0.47 kg

Koncepce a technologie výrobku

Složení

Násada na hůlky 100% Hliník Rukojeť 80% Polypropylen , 20% Polyoxymethylen Popruh 70% Polyester , 20% Mosaz , 10% Polyoxymethylen Hrot na hole 70% Polyamid , 20% Ocel, 10% Wolfram Podložka 100% Termoplastický polyuretan

RADY PRO SKLADOVÁNÍ

Hole na nordic walking skladujte vždy na suchém, tmavém a dobře větraném místě s rukavičkami zavěšenými na tyči pro optimalizaci závěsného systému.

TESTY

V praxi: sportovci výrobky testují za stejných podmínek jako při nordic walking v terénu, Sledují počet tréninků, délku, rychlost, počasí atd.
V laboratoři: vlastnosti a výhody výrobků Newfeel jsou laboratorně testovány. Všechny tyto testy nám umožňují se neustále zlepšovat a nabízet ty nejkvalitnější výrobky.

Pokyny k údržbě

Po použití opláchněte čistou vodou.. Sušte na vzduchu.

Obrázky

Hole na nordic walking NW P100 černo-šedé
Hole na nordic walking NW P100 černo-šedé
Hole na nordic walking NW P100 černo-šedé

VIDEO

Hodnocení zákazníků

Otázky a odpovědi