KALENJI

Běžecké hodinky s měřením tepové frekvence HR300 černo-stříbrné

949 Kč
Kód : 8574435

Hodinky navržené na měření tepové frekvence při běhu a vydané energie při trénincích.

Zlepšujte své výkony díky režimu intervalů, ukazateli intenzity a textilnímu pásu.

Barva: Černá / Světle šedá

Online objednávka
V současné době není k dispozici online

Rezervace na prodejně - bezplatné vyzvednutí od 1 h

Zjistěte vše o

Získejte +94 bodů za nákup tohoto produktu  

    Naše služby:

    • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
    • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
    • Doprava zdarma od 1700 Kč
      (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

    Klíčové vlastnosti

    MĚŘENÍ PARAMETRŮ

    Stopky, měřič tepové frekvence (tep a TFmax), kalorie.

    KOUČINK

    Cílové pásmo (tep nebo % z max. TF) – ukazatel intenzity – intervaly – etapy

    SNADNÉ POUŽITÍ

    Kódovaný přenos dat Bluetooth: skvělé spárování s hodinkami.

    VODĚODOLNOST

    Hodinky: 5 ATM (povrchové plavání). Pás: 1 atm (odstřikující voda).

    POHODLÍ

    Textilní hrudní pás pro pohodlí při používání.

    Technické informace

    Proč běhat s pulsmetrem?

    Tepová frekvence se měří v BPM (tepy za minutu). Čím intenzivnější je trénink, tím rychleji tluče srdce, a tím je i hodnota BPM vyšší. S každým dalším tréninkem tak snáze poznáte, v jaké tepové frekvenci máte běžet, abyste se nezadýchávali. Díky takto stanovené tepové frekvenci se vám poběží lépe a nebudete se muset zastavovat, abyste popadli dech.

    Textilní pás pro vyšší pohodlí

    Elektrody se nacházejí v pružné části textilního pásu a elektronická jednotka se nachází na její vnější straně. Žádná tvrdá součást tak není v kontaktu s pokožkou. Zároveň je možné jednotku odepnout a pás vyprat. Pozor, modul je odolný vůči dešti a potu, nelze jej však prát.

    Měření intenzity tréninku

    Pokud jste si ručně nastavili tepové rozmezí, pulsmetr vám automaticky a v reálném čase ukazuje intenzitu vašeho tréninku a tepovou frekvenci: velmi lehký, lehký, středně těžký, náročný a velmi náročný trénink. Velmi lehký: 50 až 60 % max. tepové frekvence. Lehký: 60 až 70 % max. tepové frekvence. Středně těžký: 70 až 80 % max. tepové frekvence. Náročný: 80 až 90 % max. tepové frekvence. Velmi náročný: 90 až 100 % max. tepové frekvence.

    Pro dýchání bez obtíží

    Také často na konci tréninku sotva popadáte dech? Hodinky vám umožní nalézt si takové tempo, aby se váš tep nepohyboval v prahových hodnotách. Pokud hodinky ukazují nízkou intenzitu, znamená to, že můžete běžet a konverzovat. Při středně náročné intenzitě je výkon vyšší, ale dýcháte bez obtíží. Při náročné intenzitě se zadýcháte po několika minutách.

    Spalování kalorií

    Běháte, abyste zůstali štíhlí? Nízká intenzita je nejzajímavější, protože při ní spalujete především tuk a omezuje se při ní zadýchávání. V rámci této zóny se vaše tělo nenachází ve stresu. Má tak čas na spalování kalorií, které přeměňuje na energii pro svaly.

    Nastavení tepového rozmezí

    Hodinky vám umožní nastavit si cílové pásmo tepové frekvence. V reálném čase vás upozorní, pokud překročíte svá nastavená cílová pásma. Můžete si tepová rozmezí naprogramovat (BPM nebo % max. frekvence).

    Naplánování intervalového tréninku

    Můžete si tak vytvořit detailní tréninkový plán. Nastavte si dobu rozehřátí, tréninku, odpočinku, protahování, počet sérií a čas odpočinku mezi nimi.

    Porovnání tréninků

    Hodinky vám umožňují prohlédnout si shrnutí posledních tréninků. U každého tréninku je uveden čas běhu, průměrná tepová frekvence a spálené kalorie. Pokud jste si nastavili tepové rozmezí, zobrazí se vám také doba, při níž jste běželi v tomto rozmezí.

    Fungují i jako hodinky

    Při běžném nošení hodinky zobrazují hodinu a datum. Můžete si nastavit i budík.

    Skvěle čitelný na slunci i v noci

    Hodinky jsou vybaveny reflexním displejem. To znamená, že odráží světlo z okolí. Čím více svítí slunce, tím je lépe čitelný. V noci stačí k podsvícení displeje zmáčknout tlačítko.

    Mohu propojit pás či pulsmetr s telefonem?

    Hrudní pás jsme vybavili Bluetooth připojením, které zajišťuje lepší propojení mezi pulsmetrem a pásem. Navíc je tak možné pás propojit se všemi sportovními aplikacemi na trhu, které mají funkci sledování tepové frekvence. Upozornění: pás je možné propojit vždy pouze s jedním přístrojem. Při propojení s telefonem se nelze připojit k pulsmetru.

    Mohou ostatní pulsmetry rušit signál mých hodinek?

    Nikoliv! Hodinky mají kódovaný signál. Přenos údajů mezi pulsmetrem a pásem je tedy zabezpečený a nemůže být rušen dalšími pulsmetrem. Při připojování pásu k pulsmetru si udržujte odstup od ostatních běžců s pulsmetry. Jakmile se pás připojí, nic nebrání společnému běhu.

    Jak je měřena tepová frekvence?

    Tepovou frekvenci měří hrudní pás, který máte okolo trupu. Je tvořen dvěma elektrodami a vysílačem. Při tlukotu srdce vydává velmi slabé elektrické pole. To zachycují elektrody a vysílač jej přenáší do hodinek.

    Baterie

    Hodinky: CR2032 v balení. Pás: CR2032 v balení.

    Omezení při používání

    Hodinky jsou určeny na sportovní a rekreační použití. Nejedná se o lékařský přístroj. Zobrazované údaje mají informativní charakter a neměly by být využívány v rámci léčby nemoci.

    Koncepce a technologie výrobku

    Složení

    Manžeta 90% Polyuretan , 10% Nerezová ocel Konstrukce 70% Polykarbonát-Akrylonitril-Butadien-Styren , 30% Nerezová ocel Ložnice 100% PCB Čočky 100% Polymethylmethakrylát

    Pokyny pro uživatele

    Hodinky nelze připojit ke smartphonu.

    Obrázky

    Běžecké hodinky s měřením tepové frekvence HR300 černo-stříbrné
    Běžecké hodinky s měřením tepové frekvence HR300 černo-stříbrné
    Běžecké hodinky s měřením tepové frekvence HR300 černo-stříbrné

    Hodnocení zákazníků

    Otázky a odpovědi