DORUČENÍ NA PRODEJNU ZDARMA | DOPRAVA NAD 2000 KČ ZDARMA* | VRÁCENÍ PRODUKTU ZDARMA

90% spokojených zákazníků

na základě 12 hodnocení

Napsat hodnocení StoreReviewsReadAllReviews
Třídit podle:
Velmi nespokojený

26/07/2019

Pavel (Česko)

Dneska to byl skutecne velky zazitek. Zacalo to tim, ze mi zachutnalo susene jidlo do hor na dlouhy trip. Objednal jsem si celkem 84 kusu jidla, ruzne tycinky a dalsi vybaveni, celkem za 12 500 Kc. Pri vytvoreni objednavky jsem zaslal dotaz, jestli skutecne bude platit termin vyzvednuti. Prisla odpoved "až tyčinky dorazí do našeho bližšího skladu objednávku Vám budeme posílat.". Na zaslani toho sameho dotazu znovu uz nikdo nereagoval.
Vyzvednout jsem si mohl nasledujici den, po planovanem terminu dodani. Jeste jsem chtel v prodejne koupit nahradni naustek na camel bag. A to byla velka potiz. Jeden pracovnik nevedel co to je, poslal me na jineho. Ten mi ukazal misto, kde naustek nebyl. Sel jsem na jinou prodavackou, ta me odkazala do sportu. Sel jsem do sportu, tam nic nebylo. Prodavacka ze sportu vubec netusila, kde by to mohlo byt. A pak zacala tvrdit, ze to vubec neprodavaji. Rikal jsem, ze to maji na eshopu. Zacala mi slozite vysvetlovat, ze co je na eshopu nemusi byt v prodejne. Mezi tim jsem online nasel, ze na prodejne je 5 kusu. Nasledne me odkazala do potreb pro kola, kde mi jeji kolega konecne dal jeden kus.
Vyzvednuti objednane zasilky byl taky zazitek. Po 10 minutach stani ve fronte se me ujal nekdo, kdo nepozdravil. Zasilka byla rozdelena na 2 bedny, vydal mi pouze jednu. Na muj dotaz, kde je ta druha, rekl "aha" a sel i pro tu druhou. Na muj dotaz, ze bych si tedy rad prepocital vsechny veci a nejprve je videl odpovedel, ze jsem si mel precist smluvni podminky a ze toto rozhodne neni mozne a ze nejdriv musim zaplatit. Na dotaz, ze co kdyz bude neco chybet odpovedel, ze toto je uvedeno ve smluvnim podminkach, tak at si to prectu. A pritom stacilo vysvetlit vse potrebne, odpovedet na dotazy a je to. Pochopil jsem ale, ze sam pan prodavac nevedel, co rict. Po zaplaceni jsem zadal o otevreni beden, nic se nedelo. Zadala jsem podruhe a konecne pan prodavac otevrel. Nektere vyrobky byly zabaleny do sacku a jine ne. Na muj dotaz, jestli s temi zabalenymi neco je bylo odpovezeno "takhle nam to chodi". Cili znova ten samy dotaz a odpoved "ze on nevi co s tim je". Do toho se pripletl dalsi "chytry" kolega, ktery opet opakoval vseobecne formulace o tom, ze oni za to nemohou a ze to neni dotaz na ne.
Nikdo me pak nakonec nepozdravil. Po tomhle zazitku me to moc nemotivuje se do prodejny zastavit znovu.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

25/06/2019

Alice (Česko)

Nakupujeme tu všechno od bot a oblečení celé rodiny, sportovního vybavení až po sezónní doplňky do vody/sněhu. Obsluha je vždycky bezvadná, umí dát opravdu dobré rady a člověk tady nemá pocit že otravuje. Chodíme sem rádi a nejvíc milujeme ty jejich batohy a šnorchlovací masky, ty jsou top!
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

25/06/2019

Alice (Česko)

Nakupujeme tu všechno od bot a oblečení celé rodiny, sportovního vybavení až po sezónní doplňky do vody/sněhu. Obsluha je vždycky bezvadná, umí dát opravdu dobré rady a člověk tady nemá pocit že otravuje. Chodíme sem rádi a nejvíc milujeme ty jejich batohy!
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

08/04/2019

Jana (Česko)

Pan Dejv z OC Zličín, 7.4.2019 odpoledne pracoval u oddělení potřeb pro potápění, plavání. Jeho přístup byl naprosto profesionální! Byl milý, ochotný, odpověděl na všechny naše dotazy ohledně masky na potápění a ještě přidal pár užitečných informací. Děkujeme.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

26/01/2019

Tereza (Česko)

Dobry den, jiz po druhe jsme pri vyzvedavan/vracenii zbozi z eshopu narazili na slecnu Terezku, ktera byla neuveritelne mila, vsimava a vstricna ❤️ To se jen tak nevidi.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

28/11/2018

Radek (Česko)

Nakupoval jsem u vás lyžařské boty. Slečna mi výborně poradila, byla milá a zkoušela tam se mnou vše asi půl hodiny. Dokonce mi i půjčila tlusté ponožky, abych si to vše řádně vyzkoušel. Neuvěřitelné. Víc takových prodejců! Díky. Ivet!
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

22/11/2018

Petra (Česko)

Spokojenost
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

1 Uživatelé 1 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

ОК

11/10/2018

Pavel (Česko)

Před 14 dny jsem přišel do oddělení rybařiny a chtěl jsem si koupit nějaké krmení na kapry jelikož se to teď rozmáhá že boilies z dekathlonu je top.byl prázdný regál tak jsem usoudil že je vše až na pár pytlíků vyprodáno.Jaké bylo mé překvapení když dnes byl regál ve stejném stavu jako naposled.To to tam nemá nikdo na povel?
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

2 Uživatelé 7 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

29/09/2018

Otakar (Česko)

V dnešní době se píše většinou při nespokojenosti. Ale podle mě je potřeba i chválit, a já bych dnes chtěl chválit. Reklamovali jsme malý batůžek za 69,- Kč. Po roce a kousek se rozbil zip. Reklamace proběhla výměnou za nový kus, a to i když šlo o malý a levný batůžek. Ještě jsem byl informován, že na něj mám záruku 10 let. Na to jsem koukal s otevřenou pusou. Za mě velká chvála a díky.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

2 Uživatelé 3 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

03/03/2019

Oscar 20–29 let (Francie)

-
Milá obsluha
Široký výběr a dostupnost výrobků
Přitažlivé ceny
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití