DORUČENÍ NA PRODEJNU ZDARMA | DOPRAVA NAD 2000 KČ ZDARMA* | VRÁCENÍ PRODUKTU ZDARMA

92% spokojených zákazníků

na základě 15 hodnocení

Napsat hodnocení StoreReviewsReadAllReviews
Třídit podle:
Velmi spokojený

08/04/2019

Jana (Česko)

Pan Dejv z OC Zličín, 7.4.2019 odpoledne pracoval u oddělení potřeb pro potápění, plavání. Jeho přístup byl naprosto profesionální! Byl milý, ochotný, odpověděl na všechny naše dotazy ohledně masky na potápění a ještě přidal pár užitečných informací. Děkujeme.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

26/01/2019

Tereza (Česko)

Dobry den, jiz po druhe jsme pri vyzvedavan/vracenii zbozi z eshopu narazili na slecnu Terezku, ktera byla neuveritelne mila, vsimava a vstricna ❤️ To se jen tak nevidi.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

28/11/2018

Radek (Česko)

Nakupoval jsem u vás lyžařské boty. Slečna mi výborně poradila, byla milá a zkoušela tam se mnou vše asi půl hodiny. Dokonce mi i půjčila tlusté ponožky, abych si to vše řádně vyzkoušel. Neuvěřitelné. Víc takových prodejců! Díky. Ivet!
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

22/11/2018

Petra (Česko)

Spokojenost
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

ОК

11/10/2018

Pavel (Česko)

Před 14 dny jsem přišel do oddělení rybařiny a chtěl jsem si koupit nějaké krmení na kapry jelikož se to teď rozmáhá že boilies z dekathlonu je top.byl prázdný regál tak jsem usoudil že je vše až na pár pytlíků vyprodáno.Jaké bylo mé překvapení když dnes byl regál ve stejném stavu jako naposled.To to tam nemá nikdo na povel?
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

2 Uživatelé 6 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

29/09/2018

Otakar (Česko)

V dnešní době se píše většinou při nespokojenosti. Ale podle mě je potřeba i chválit, a já bych dnes chtěl chválit. Reklamovali jsme malý batůžek za 69,- Kč. Po roce a kousek se rozbil zip. Reklamace proběhla výměnou za nový kus, a to i když šlo o malý a levný batůžek. Ještě jsem byl informován, že na něj mám záruku 10 let. Na to jsem koukal s otevřenou pusou. Za mě velká chvála a díky.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

2 Uživatelé 3 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

10/07/2018

Dušan (Česko)

Při mé dnešní návštěvě naprosto spokojený .
obsluha i celkové jednání na jedničku .
Poradily jak co vyřešit.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

30/06/2018

Prokop (Česko)

až neuvěřitelně vstřícný přístup obsluhy, maximální spokojenost
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

30/06/2018

Dominika (Česko)

:)
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi nespokojený

13/06/2018

Kristýna (Česko)

Po nákupu badmintonových raket s 6letou dcerou mě dost nevybíravě osočila ochranka obchodu, že jsem při zkoušení v kabince ukradla nějaké oblečení. Prý na upozornění jiného zákazníka. To že jsme v kabince vůbec nebyly je předpokládám možné si ověřit okamžitě, na co jsou kamery? Zážitek pro mě tak stresující, že už do toho obchodu nevkročím.

5 Uživatelé 12 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití