DORUČENÍ NA PRODEJNU ZDARMA | DOPRAVA NAD 2000 KČ ZDARMA* | VRÁCENÍ PRODUKTU ZDARMA

93% spokojených zákazníků

na základě 9 hodnocení

Napsat hodnocení StoreReviewsReadAllReviews
Třídit podle:
Velmi spokojený

16/08/2019

Václav (Česko)

Děkuji za skvělou ochotu při prodeji.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

ОК

28/07/2019

Aleš (Česko)

Je hezké, že decathlon na chodově už působí jako prodejna potravin, kde mezí regály chodí spokojení zákazníci a mladý manžel říká ženě s dcerkou ' '' ..... jo to vem to je na naučení '' načeš žena vezme badmintonové rakety pro čtyřleté děti, dětem kterým už je nepochybně deset. Tak to je pozitivní, že český národ sportuje už jen tím, že nakupuje věci. To je samozřejmě nadsázka..... Také je asi dobře, že zeptáte na boty teprve třetího prodavače, které máte na nohách zakoupené v decathlonu před pěti lety a nemůžete je v regálech najít. že vám ten třetí prodavač, zřejmě specialista na boty ukáže regál a řekne: '' tak jedině tady by mohly být a jestli tady nejsou tak už je asi nemáme .... a odejde, takže získáte pocit, že na Vás fakt, ale nemá vůbec čas.... Tak takhle si obsluhu nepředstavuji'!!! Jinak síť na badminton skvělá, za ty prachy .. nekup to. :-) Ale ta obsluha :-( Třeba ve sportisimu, skoro žádnou obsluhu nemají .... a taky to jde.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

14/07/2019

Zdeňka (Česko)

Opravdu naprostá spokojenost jak s personálem a jeho přístupem, tak se sortimentem, který je nabízen.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

11/05/2019

Mario (Česko)

Takhle by mely fungovat vsechny obchody na svete. Velmi vstricny a ochotny personal, ktery dukladne pomuze s dotazem, najdou a primo ukazi na prodejne. Diky
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

08/05/2019

Martina (Česko)

Jsem s Decathlonem spokojena hned z nekolika duvodu. Mate na me tenisky a to jen za 399kc. Mam sirokou nohu a tezko se na me shani. Muj tata, ktery ma velikost XXXL u Vas sehnal bundu a je z ni nadseny. A muj manzel? Tomu se libi naprosto všechno
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

24/03/2019

Lucie (Česko)

Dnes jsem zazila uzasny pristup obchodniku na prodejne. Prisla jsem reklamovat a protoze jsem neskusena, tak se mi povedly hned dve boty jak mrakodrap. Ale diky pristupu zamestnancu se vse vyresilo. Za me ma obrovsky dik mladik jmenem Bob. Velmy mily a chapavy pristup a hlavne dokaze skvele veci vysvetlit a je videt, ze prace ho bavi a rozumi ji.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

1 Uživatelé 1 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

25/02/2019

Robert (Česko)

Super prodejna v mé domovině
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

1 Uživatelé 1 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Spokojený

31/01/2019

Petr (Česko)

Ať jsem na této prodejně promluvil s kýmkoli, tak to vždy bylo velice příjemné. Lidi jsou tu prima, jsou usměvaví, ochotní, se vším poradí a na všem se dá domluvit. Nevím, jestli je to i na jiných prodejnách, ale jinam nechodím. Jediné, co mi vadí, je že často si nějaký výrobek vyhlídnu a málokdy ho na Chodově mají.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

3 Uživatelé 3 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

09/01/2019

Kateřina (Česko)

Skvělá vstřícná obsluha. Velký výběr!!! Milý vzdušný obchod!!!!
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití