DORUČENÍ NA PRODEJNU ZDARMA | DOPRAVA NAD 2000 KČ ZDARMA* | VRÁCENÍ PRODUKTU ZDARMA

88% spokojených zákazníků

na základě 15 hodnocení

Napsat hodnocení StoreReviewsReadAllReviews
Třídit podle:
Velmi spokojený

11/05/2019

Mario (Česko)

Takhle by mely fungovat vsechny obchody na svete. Velmi vstricny a ochotny personal, ktery dukladne pomuze s dotazem, najdou a primo ukazi na prodejne. Diky
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

08/05/2019

Martina (Česko)

Jsem s Decathlonem spokojena hned z nekolika duvodu. Mate na me tenisky a to jen za 399kc. Mam sirokou nohu a tezko se na me shani. Muj tata, ktery ma velikost XXXL u Vas sehnal bundu a je z ni nadseny. A muj manzel? Tomu se libi naprosto všechno
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

24/03/2019

Lucie (Česko)

Dnes jsem zazila uzasny pristup obchodniku na prodejne. Prisla jsem reklamovat a protoze jsem neskusena, tak se mi povedly hned dve boty jak mrakodrap. Ale diky pristupu zamestnancu se vse vyresilo. Za me ma obrovsky dik mladik jmenem Bob. Velmy mily a chapavy pristup a hlavne dokaze skvele veci vysvetlit a je videt, ze prace ho bavi a rozumi ji.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

25/02/2019

Robert (Česko)

Super prodejna v mé domovině
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Spokojený

31/01/2019

Petr (Česko)

Ať jsem na této prodejně promluvil s kýmkoli, tak to vždy bylo velice příjemné. Lidi jsou tu prima, jsou usměvaví, ochotní, se vším poradí a na všem se dá domluvit. Nevím, jestli je to i na jiných prodejnách, ale jinam nechodím. Jediné, co mi vadí, je že často si nějaký výrobek vyhlídnu a málokdy ho na Chodově mají.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

09/01/2019

Kateřina (Česko)

Skvělá vstřícná obsluha. Velký výběr!!! Milý vzdušný obchod!!!!
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

11/09/2018

Daniel (Česko)

Výborný obchod pro veskerý sport
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

1 Uživatelé 3 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi nespokojený

08/09/2018

Pavla (Česko)

Zklamalo mne, že je možné, aby se na účtence objevila položka (za 750,- Kč !), kterou jsem si nekoupila. Bohužel jsem toto zjistila až doma, takže nemám možnost dostat tyto peníze zpět. Telefonicky mi bylo vysvětleno, že se to může stát tím, že jsou pokladny blízko u sebe, a tak je možné, že snímač načte vedlejší kód. Bylo by řešením umístit pokladny dál od sebe? Nebo to byl úmyslný podvod slečny pokladní? ...
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

4 Uživatelé 12 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

05/08/2018

Adéla (Česko)

Moc díky panu vedoucímu ze sekce horolezectví. Ochotně a dobře nám poradil a přidal pár užitečných tipů navíc. Ještě jednou moc díky!
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

1 Uživatelé 2 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Spokojený

15/06/2018

Martin (Česko)

Mam Decathlon rad,
bavi mi, jeho siroky sortiment a rozsahla nabidka sportu. Jde tu zakoupit funkcni lacine vybabaveni, a zaroven i profi trida.
Posledni dobou jsem si oblibil i jejich eshop. Neni problem si objednat dva vyrobky stejného pouziti, vybrat ten co vam „sedne do ruky“ a druhy bez problemu vratit.
Nezneuzivam toho. Vetsinou se jedna o produkty, ktere nejsou bezne skladem a ja jsem spokojen, ze si je mohu osahat.
Tu a tam se i v dobre fungujicim stroji najde soucastka, ktera zlobi. Ja jsem mel tu smulu, ze na prodejne Chodov, jsem si dvakrát za sebou vylosoval slecnu/pani Lenku.
Pracuje na hned za vchodem na zakaznickem centru, pokud jsem tuto sluzbu spatne pojmenoval, omlouvam se.
Brylata Lenko, mam na vas prosbu. Pokud vas vase zamestnani nebavi, zkuste zvazit zmenu. Vase neochota, podrazdenost a arogance, mne v dalších navstevach prodejny odrazuje.
Omlouvam se za uprimnost, ale mel jsem potrebu to resit.
Martin Rytir
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

3 Uživatelé 4 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití