97% spokojených zákazníků

na základě 12 hodnocení

Napsat hodnocení StoreReviewsReadAllReviews
Třídit podle:
Velmi spokojený

17/01/2020

Petra (Česko)

Dobry vecer,ted jsem u Vas na Chodove kupovala palmsky pro kone a chtela jsem jen konstatovat,ze jsem byla velice mile prekvapena ochotou slecny na kase. Videla,ze jsem tehotna a ochotne se mi nabidla,ze mi pomuze nakup odnest. Toto se casto nestava a opravdu ji jeste jednou za ochotu moc dekuji. Je to mile potkat takto ochotne lidi. Bohuzel neni na uctence jmeno,tak nemohu slecnu konktretne jmenovat,ale 17.1. v18:39 byla na pokladne 4 a uzivatel RPA. Moc dekuji za mile zlepseni nalady Hejdukova
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

23/12/2019

Šimková (Česko)

Chtěla bych touto cestou poděkovat Vašemu zaměstnanci panu Pavlovi Slámovi za maximální vstřícnost a ochotu při vyřizování mého požadavku. Budu i nadále využívat Váš obchod i díky takovýmto vstřícným pracovníkům. Ještě jednou mu touto cestou děkuji. Jana Šimková
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

1 Uživatelé 1 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

16/11/2019

Ela (Česko)

Maximální spokojenost, kvalifikovaná a milá obsluha v dostatečném počtu, přijatelné ceny, různé vychytávky, oddechový koutek. Prostě paráda.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

1 Uživatelé 1 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

08/11/2019

Jan (Česko)

Velký výběr, kvalitní a výhodné ceny, personál profesionální
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

26/09/2019

Petra (Česko)

Dobrý den, chtěla bych velmi vyzdvihnout profesionální přístup Vaši zaměstnankyně na zákaznickém servisu. Byla jsem velmi mile překvapena její vstřícností a milém chování. Bohužel nevím, jak se slečna nebo paní jmenuje. Paní - slečna byla drobná, snědší pleti. Ještě jednou bych jí moc ráda poděkovala a přála Vám více takových zaměstnanců.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

1 Uživatelé 1 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

16/08/2019

Václav (Česko)

Děkuji za skvělou ochotu při prodeji.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

ОК

28/07/2019

Aleš (Česko)

Je hezké, že decathlon na chodově už působí jako prodejna potravin, kde mezí regály chodí spokojení zákazníci a mladý manžel říká ženě s dcerkou ' '' ..... jo to vem to je na naučení '' načeš žena vezme badmintonové rakety pro čtyřleté děti, dětem kterým už je nepochybně deset. Tak to je pozitivní, že český národ sportuje už jen tím, že nakupuje věci. To je samozřejmě nadsázka..... Také je asi dobře, že zeptáte na boty teprve třetího prodavače, které máte na nohách zakoupené v decathlonu před pěti lety a nemůžete je v regálech najít. že vám ten třetí prodavač, zřejmě specialista na boty ukáže regál a řekne: '' tak jedině tady by mohly být a jestli tady nejsou tak už je asi nemáme .... a odejde, takže získáte pocit, že na Vás fakt, ale nemá vůbec čas.... Tak takhle si obsluhu nepředstavuji'!!! Jinak síť na badminton skvělá, za ty prachy .. nekup to. :-) Ale ta obsluha :-( Třeba ve sportisimu, skoro žádnou obsluhu nemají .... a taky to jde.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

2 Uživatelé 3 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

14/07/2019

Zdeňka (Česko)

Opravdu naprostá spokojenost jak s personálem a jeho přístupem, tak se sortimentem, který je nabízen.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

1 Uživatelé 1 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

11/05/2019

Mario (Česko)

Takhle by mely fungovat vsechny obchody na svete. Velmi vstricny a ochotny personal, ktery dukladne pomuze s dotazem, najdou a primo ukazi na prodejne. Diky
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

1 Uživatelé 1 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

08/05/2019

Martina (Česko)

Jsem s Decathlonem spokojena hned z nekolika duvodu. Mate na me tenisky a to jen za 399kc. Mam sirokou nohu a tezko se na me shani. Muj tata, ktery ma velikost XXXL u Vas sehnal bundu a je z ni nadseny. A muj manzel? Tomu se libi naprosto všechno
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

1 Uživatelé 2 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití