DORUČENÍ NA PRODEJNU ZDARMA | DOPRAVA NAD 2000 KČ ZDARMA* | VRÁCENÍ PRODUKTU ZDARMA

88% spokojených zákazníků

na základě 17 hodnocení

Napsat hodnocení StoreReviewsReadAllReviews
Třídit podle:
Nespokojený

03/09/2019

Helena (Česko)

Byla jsem si dnes koupit bundu a osušku, zboží jsem našla, vybrala, ochota obsluhy s dohledáním jiné velikosti byla super. Nemilé překvapení bylo až večer doma - při kontrole účtu jsem zjistila, že mi slečna pokladní natipovala o 119,- Kč více - za repelent, který jsem si rozhodně nekoupila ani neodnášela :(, nu což, má chyba, že jsem si nesečetla položky před pokladnou a nezkontrolovala účet hned. Jen mě překvapuje, že i v těchto obchodech si člověk musí dávat u pokladny pozor.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

ОК

01/07/2019

Iveta (Česko)

Na internetových stránkách jsem vyhledala, ze na konkretní pobocce mate 2 kusy určitého zbozi. Ve skutečnosti na prodejně zbozi ve vybrane velikosti vubec nebylo, a pri dotazu na prodavačku zda ještě někde není daná velikost, ji system vyhledal, ze zbozi na prodejne vubec neni, ve skutecnosti bylo, ale jen ne v me pozadovane velikosti.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

11/06/2019

Anna (Česko)

Děkujeme personálu Decathlon Ostrava za pohotové přivolání hasičů a záchranu našeho auta dne 8. 6. 2019 dopoledne, když v důsledku technické závady začalo na parkovišti samovolně hořet. Díky rychlému jednání obsluhy vznikla na voze pouze zanedbatelná škoda. Šustrovi
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

05/06/2019

Šimon (Česko)

Včera (4.6.2019) jsem cca 20 minut před zavírací dobou dorazil do této prodejny s tím že jsem potřeboval vyměnit duše na kole. I přesto že jsem dorazil krátce před zavíračkou byl getleman v servise velmi milý a duše mi ochotně vyměnil. On a jeho další dva kolegové kteří se na mé kolo přišli později také podívat mi neskutečně zlepšili náladu svým přístupem a entuziasmem. Všichni 3 pánové si zaslouží obrovskou pochvalu za přístup a smysl pro humor. ;)
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

04/04/2019

Kateřina (Česko)

Vždy naprostá spokojenost
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

02/04/2019

Lucie (Česko)

Musím poděkovat týmu v servisu kol, za to, že mi opravili staré retro kolo, aniž by bylo z Decathlonu. Za krásných 196 Kč. Navíc mi pomohli najít na eshopu náhradní pláště. Ve všem mi ochotně pomohli. Moc vám děkuji
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

1 Uživatelé 1 uznali toto hodnocení za užitečné. Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

26/03/2019

Stanislav (Česko)

Velmi spokojny s pristupom presonalu. Pan so mnou stravil kopec casu a ospravedlnil sa za nedostupnost tovaru i ked je este vidiet na eshopu a vybrali sme alternativu.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

08/02/2019

Matěj (Česko)

Velmi příjemná obsluha. Zvláště pak menší tmavovlasá slečna. Okamžitě pochopila co chci, se vším poradila a vše vysvětlila.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

20/10/2018

Martin (Česko)

Perfektní přístup komunikace rychlost
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití

Velmi spokojený

14/10/2018

Elen (Česko)

Nejlepší prodejna to je kde jsem byla nevím co bych k tomu řekla.
Milá obsluha
Přitažlivé ceny
Široký výběr a dostupnost výrobků
Celkově příjemný pocit na prodejně

Pomohlo vám toto hodnocení?

Nahlásit zneužití