Vyberte svou prodejnu

Usnadněte si nákup výběrem nejbližší prodejny

Zavřít Vybrat
až do 489 - %

od

489

4.2/5

39 hodnocení

34 uživatelů doporučuje tento výrobek

Napsat hodnocení Zobrazit všechna hodnocení
Třídit podle:

Dělají co mají 5/5

Ověřený nákup

Zakoupil jsem jako pomoc při rekonvalescenci natrženého svalu. Fungují skvěle a dají se natáhnout i na moje tlustá lýtka.

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

14/07/2020

Jaroslav (Česko)

40–49 let

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

spokojenost 5/5

Ověřený nákup

Kompresní návleky používám při práci ve skladu, kdy denně nachodím i 15 km. Jsem spokojená, nohy tak neotékají a nebolí.

Váš hlas byl zaznamenán.
2 Uživatelé 2 uznali toto hodnocení za užitečné.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

29/03/2020

Zuzana (Česko)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

Top 5/5

Ověřený nákup

Top

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

19/06/2020

Maximilian (Německo)

Godne polecenia 4/5

Ověřený nákup

Opaski godne polecenia.
Mam dwie uwagi:
1. szwy w dolnej części mogłyby być bardziej płaskie, a co najmniej tak płaskie, jak w górnej (to chyba jedyny mankament).
2. więcej opcji kolorystycznych (chociaż ja lubię czarny za uniwersalność)

Váš hlas byl zaznamenán.
1 Uživatelé 1 uznali toto hodnocení za užitečné.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

16/04/2020

Cezary (Polsko)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

Leg compression 4/5

Ověřený nákup

Very good not only in runnding but guving a goid support when hiking!

Odpověď značky

Hello Rowena Angel,


Thank you for supporting our products. We appreciate your insight and feedback as you motivate us to strive for outstanding product quality.


You are welcome to visit our stores and we are looking forward to seeing you again.


Thank you again for your support.


Stay healthy.


Cheers,

Michael Wong

Decathlon Hong Kong Running Team


Ho Wai

Váš hlas byl zaznamenán.
1 Uživatelé 1 uznali toto hodnocení za užitečné.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

19/06/2020

Rowena "Angel" (Hongkong – ZAO Číny)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

Excellent 5/5

I had been suffering from continual calf tears. These or the older model were a cheap not sure if I beleive it works option. It does. Simple as that. Unbelievable product cannot reccomend enough.

Váš hlas byl zaznamenán.
3 Uživatelé 3 uznali toto hodnocení za užitečné.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

14/05/2020

Bruce (Spojené království)

50–59 let

  • Používáno Více než 1 rok

Cumple con lo que compras 4/5

Ověřený nákup

Cómodo, elástico y duradero

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

23/06/2020

Álvaro (Španělsko)

40–49 let

  • Používáno Od 3 do 6 měsíců

très efficace, facile à… 5/5

Ověřený nákup

très efficace, facile à enfiler, agréable à porter

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

08/08/2020

Martine (Francie)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

bon produit… 4/5

Ověřený nákup

bon produit

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

08/08/2020

Lionel (Francie)

  • Používáno Od 3 do 6 měsíců

Bon rapport… 4/5

Ověřený nákup

Bon rapport

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

06/08/2020

Frederic (Francie)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů