Vyberte svou prodejnu

Usnadněte si nákup výběrem nejbližší prodejny

Zavřít Vybrat
až do 599 - %

od

599

4.7/5

9 hodnocení

9 uživatelů doporučuje tento výrobek

Napsat hodnocení Zobrazit všechna hodnocení
Třídit podle:

KIPRUN PÁNSKÁ BĚŽECKÁ VESTA KIPRUN LIGHT ČERNÁ 5/5

Ověřený nákup

Měl jsem možnost vyzkoušet a sedí dobře ač je nepatrně větší. Menší velikost už byla moc těsná. S produktem jsem jinak moc spokojen a plní funkci. Dobře odvádí pot a současně odolává větru.. Je jinak moc příjemná na omak, lehká a sbalitelná do malé kapsy, která je součástí vesty.

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

10/07/2020

Petr (Česko)

40–49 let

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

Corona Bestellung 5/5

Ověřený nákup

Bei meiner alten Laufweste war der Reisverschluss defekt. Der Vorteil der neuen Weste, speist leicht hält den Wind am Brustkorb ab und transportiert die eigene Wärme gut ab.

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

25/05/2020

Michael (Německo)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

Leger Coupe sympa… 5/5

Ověřený nákup

Leger
Coupe sympa

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

04/07/2020

Claude (Francie)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

Bon produits taille un… 4/5

Ověřený nákup

Bon produits taille un peu petit dommage

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

22/06/2020

william (Francie)

  • Používáno Méně než 1 týden

Bon produit, mais manque… 4/5

Ověřený nákup

Bon produit, mais manque une vrai poche pour le portable, les clés ou les mouchoirs.

Váš hlas byl zaznamenán.
1 Uživatelé 2 uznali toto hodnocení za užitečné.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

16/05/2020

VERONIQUE (Francie)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

Senza maniche 4/5

Ověřený nákup

leggero confortevole

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

14/07/2020

willer (Itálie)

Více než 60 let

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

parere positivo sull'articolo tecnico aquistato 5/5

Ověřený nákup

leggero ed estremamente utile.

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

13/07/2020

Francesco (Itálie)

50–59 let

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

Gilet running perfetto 5/5

Ověřený nákup

Gilet antivento per me perfetto, ha una precisa vestibilità ed è molto comodo. I punti a favore sono l'estrema leggerezza, la buona protezione dal vento, tutta la parte posteriore in materiale traspirante come nessun altro capo che ho avuto modo di provare, infine è ripiegabile all'interno della tasca di cui è provvisto, anche questo per me è un valore aggiunto. E' il secondo gilet che acquisto per avere un ricambio visto che lo uso spesso, e vale anche il prezzo pieno. Consigliato.

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

23/04/2020

Davide (Itálie)

40–49 let

  • Používáno Více než 1 rok

Een echte aanrader!!! 5/5

Ověřený nákup

Omdat ik met enige regelmaat hardloop, het liefste met lekker weer.....maar ja, dat is het niet altijd in NL.
Daarom, om mij tegen de wind te beschermen, wilde ik een windjack, maar licht en luchtig.
Dit jackje voldoet uitstekend aan die eisen. Nu verschillende malen aan gehad met stevige wind (windkracht 4) en was goed beschermd. Je voelt niet dat je het aan hebt, zo’n lichtgewicht is het. En met de luchtige achterzijde kan de transpiratie goed weg.
Zeer tevreden met deze aankoop!

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

24/04/2020

H.G.J. (Nizozemsko)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů