Všechny prodejny jsou opět otevřeny! Těšíme se na vaši návštěvu.
až do 549 - %

od

549

4.2/5

149 hodnocení

135 uživatelů doporučuje tento výrobek

Napsat hodnocení Zobrazit všechna hodnocení
Třídit podle:

Solidní 4/5

Ověřený nákup

Vypadá to, že by mohlo pomoci od bolest, zatím jen krátkou dobu pro kvalitní hodnocení.

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

14/07/2020

Aleš (Česko)

Více než 60 let

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

Tarmak Ellenbogenbandage mit elastischem Zuggurt 5/5

Ověřený nákup

Ich war lange auf der Suche nach einer individuell anpassbaren Ellenbogebandage, um wieder problemlos meine Trailrunden mit Stöcken laufen zu können.
Die Tarmak-Bandage bietet alles, was andere Marken nicht haben. Der Pelottendruck lässt sich durch den elastischen Zuggurt individuell anpassen, sodass die Belastung auf Sehnen und Muskeln wirksam bedämpft und abgefangen wird.

Váš hlas byl zaznamenán.
1 Uživatelé 1 uznali toto hodnocení za užitečné.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

19/04/2021

André (Německo)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

ok 5/5

Ověřený nákup

ok

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

16/10/2020

Michał (Polsko)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

ok 5/5

Ověřený nákup

super

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

14/09/2020

Mirosław (Polsko)

  • Používáno Od 7 do 12 měsíců

Bardzo dobrze wspomaga. 5/5

Opaska nie uciska zbyt mocno, komfort noszenia duży, nawet przez dłuższy czas.

Váš hlas byl zaznamenán.
4 Uživatelé 5 uznali toto hodnocení za užitečné.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

15/06/2020

Filip (Polsko)

  • Používáno Méně než 1 týden

Value for money 4/5

Ověřený nákup

Comfortable

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

13/05/2021

Sarkunan (Singapur)

40–49 let

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

Nice! Love this product 4/5

Ověřený nákup

I really help and reduce my Tennis elbow suffer.

Odpověď značky

Hello Duncan,


Thank you for taking the time to review our products. I am pleased to hear you enjoy using this "Mid 500 Right/Left Men's/Women's Elbow Support - Black".


We look forward to more of your reviews and sharing! Plus, the new Decathlon app has been launched and you can now purchase all your favourite sports goods with just a few clicks on your smartphone! Yes, it's now available both in the App store and Google Play Store! Download now and happy shopping!


Sportingly,




Sport on safely!

Harrold

Sport Advisor

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

19/04/2021

DUNCAN (Singapur)

30–39 let

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

It’s so uncomfortable 1/5

The material is not gentle on the skin, it restricts bending, inside the elbow is really uncomfortable because of the crumpling of the tough material - don’t buy it!
And my skin came up with a rash, even though I’ve never had allergic reactions to rubber before. I already have a simple elasticated band to put on around my forearm muscle which was no problem, and thought some protection over the edge of my elbow would help. It didn’t.

Váš hlas byl zaznamenán.
1 Uživatelé 1 uznali toto hodnocení za užitečné.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

07/04/2021

Brian (Spojené království)

Více než 60 let

  • Používáno Méně než 1 týden

Super good product 5/5

Ověřený nákup

Gives me the required support

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

28/03/2021

Sarath Purushothaman (Austrálie)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

good 5/5

Ověřený nákup

good

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

24/02/2021

tom (Indie)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů