Vyberte svou prodejnu

Usnadněte si nákup výběrem nejbližší prodejny

Zavřít Vybrat
až do 1 199 - %

od

1 199

4.5/5

54 hodnocení

52 uživatelů doporučuje tento výrobek

Napsat hodnocení Zobrazit všechna hodnocení
Třídit podle:

Chlapská činka 5/5

Ověřený nákup

Dobře se drží, dobře vypadá a váží docela hodně, takže spokojenost veliká!

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

06/08/2020

Jiří (Česko)

30–39 let

Super! 5/5

Ověřený nákup

Super!

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

09/03/2020

Ivan (Německo)

  • Používáno Od 3 do 6 měsíců

Mein neues Mozartkügelchen 5/5

Das ging mal richtig gut!
Bestellung ging online weil der Artikel in der Größe in der Filiale nicht am Lager war. Die Lieferung an die Filiale ging flott und traf sogar einen Tag früher ein als angekündigt.
Die Hantel selbst ist super. Die gusseiserne Variante ist wesentlich kompakter als die Plastikhanteln mit Zementfüllung, was gut ist für die Übungstechnik. Diese 20er ist kleiner als die 10er Zementversion.
Die Domyosmodelle sind an Griff, Horn und Fenster fast rechteckig, wodurch sie sehr angenehm greifbar sind.
Die Kombination aus Gusseisenhantel und Plastikfuß macht sich auf Laminat gut, auf Fliesen hab ich noch nicht getestet. Fallenlassen oder "Wegwerfen" würde ich mir dennoch verkneifen.
Ein Wort zu "Fertigungsunregelmäßigkeiten":
Material- und Produktionsbedingt sind Gusseisenhanteln eher rustikal, was dem Handling und dem Trainingseffekt keinen Abbruch tut. Wir reden hier ja nicht über Präzisionsgewichte für Laboranwendungen

Váš hlas byl zaznamenán.
4 Uživatelé 5 uznali toto hodnocení za užitečné.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

11/09/2019

Andreas (Německo)

50–59 let

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

Karol 5/5

Według mnie kettlebel jest bardzo dobrze wykonany.
Przede wszystkim dobrze wykonany uchwyt nie ślizga sie w dloni. Jest poreczny, niewielki.
Podstawa kauczowa nie halasuje jak przy innych tego typu sprzetach.
Powloka nie niszczeje (uzytkuje od 2 lat).

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

15/05/2020

Karol (Polsko)

20–29 let

  • Používáno Více než 2 roky

Polecam 5/5

Ověřený nákup

To mój 3 kettlebell tej firmy. Nie jest tani ale warto! Chropowaty uchwyt nie ślizga się i pewnie leży w dłoni. Polecam

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

07/05/2020

Sławomir (Polsko)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů

cała seria to katastrofa 1/5

Dostałem w "prezencie" komplet kettli... i teraz jest problem, bo najlepsze co można z nimi zrobić to je oddać na złom.
Rączka to katastrofa - nie dość że kwadratowa, to jeszcze źle oszlifowana, chropowata, zdziera skórę z rak w oka mgnieniu.
sama wielkość rączki też jest niestandardowa i odważnik nabija piękne siniaki na przedramionach - i to na 100% jest wina odważnika, nie użytkownika bo mam parę innych odważników o wadze do 32 kg z którymi problemu takiego nie ma.
Jeden z najgorszych produktów w ofercie marketu.

Odpověď značky

Panie Macieju,

Dziękuję za wystawienie opini na temat naszego sprzętu.

Bardzo nam przykro że, nasz produkt nie spełnia Pańskich oczekiwań.

Każdy producent ma troszkę inną konstrukcję sprzętu, przez co nie zawsze każdemu może odpowiadać dany kształt.

Czytając Pana komentarz wnioskuję, że mam do czynienia z zaawansowanym użytkownikiem, który ma prawo mieć trochę wyższe wymagania.

Nasz sprzęt jest bardziej dostosowany dla osób początkujących/średnio-zaawansowanych, gdzie trening bywa mniej intensywny i składa się z podstawowych ćwiczeń.


W razie pytań, jestem do Dyspozycji

Dariusz, szkoleniowiec techniczny Domyos

Dariusz.stawiarz@decathlon.com

Pozdrawiam


Dariusz

Váš hlas byl zaznamenán.
10 Uživatelé 12 uznali toto hodnocení za užitečné.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

24/02/2020

Maciej (Polsko)

30–39 let

  • Používáno Od 3 do 6 měsíců

Ketla 3/5

Dość delikatna, jeden upadek i się sporo ukruszył, a tak to super

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

16/08/2019

Bartosz (Polsko)

it's awesome 5/5

I loved it

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

07/07/2020

rekha (Indie)

30–39 let

  • Používáno Od 3 do 6 měsíců

Awesome Product 5/5

Love it

Váš hlas byl zaznamenán.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

26/06/2020

Kisholaya (Indie)

20–29 let

  • Používáno Od 3 do 6 měsíců

Kettlebell Design 4/5

Ověřený nákup

I have been using this Kettlebell and the 16kg, 12kg, & 8kg versions for over a month now. I like how the bottom of the Kettlebell has padding and this helps protect my floor at home.
The wide square-shaped handle of this Kettlebell is very good for certain exercises where you need to grip the kettlebell by the horns. However, for some movements such as Swings, the square handle sometimes rubs against your thighs and you need to adjust your grip or stance to accommodate the wider handle. For movements like snatches or cleans, sometimes your hand gets into the corder of the handle; the 90° corner of the handle where the horn meets the top handle. This can be a bit uncomfortable to grip and can tire your hands when you are doing longer exercies. This is where the traditional handle is superior, as there is no pinching of your fingers as there is no corner on the handle.

Overall, the kettlebells are good value & great for home use, but if one is looking for a kettlebell for heavy use, please take into account how you will be using this as the handle may not be ideal for some exercieses.

Odpověď značky

Hi Warren,


Thank you for your review, glad to know you are enjoying our product. Have a nice day!


Decathlon Hong Kong Sports Team


Alvin

Váš hlas byl zaznamenán.
6 Uživatelé 6 uznali toto hodnocení za užitečné.
Pomohlo vám toto hodnocení? Nahlásit zneužití

25/05/2020

Warren (Hongkong – ZAO Číny)

  • Používáno Od 2 do 8 týdnů