FITBIT

Chytré hodinky Fitbit Sense černé

6 490 Kč
.
Kód : 8628099

Chytré hodinky na zlepšení fyzické i psychické kondice.

Sledování tepové frekvence, zvládání stresu, sledování teploty pokožky a ještě mnoho dalšího.

Barva: Černá

Online objednávka

Rezervace na prodejně - bezplatné vyzvednutí od 1 h

Získejte +649 bodů za nákup tohoto produktu  

    Naše služby:

    • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
    • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
    • Doprava zdarma od 1700 Kč
      (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

    Klíčové vlastnosti

    MĚŘENÍ PARAMETRŮ

    Sledování aktivity, spánku, GPS, snímač tepové frekvence na zápěstí, hudba, zdraví atd.

    VÝDRŽ

    Baterie vydrží déle než 6 dní.

    VODĚODOLNOST

    Vodotěsnost 50M: (povrchové plavání v bazénu, sprchování).

    KAPACITA

    Ukládání podrobných informací o vaší aktivitě za 7 dní, minutu po minutě.

    Technické informace

    Zvládání stresu

    Díky aplikaci Scan AED hodinky měří ektodermální aktivitu, která může být ukazatelem toho, jak tělo reaguje na stres. Hodinky obsahují i další funkce, které napomáhají ke zvládání stresu a kontrole nálady. Výsledek: cítíte se lépe a žijete zdravěji.

    Pro zdravější srdce

    Sledujte tepovou frekvenci. Pokud tepová frekvence opustí stanovené rozpětí, hodinky vás na to upozorní, svou tepovou frekvenci tak máte neustále pod kontrolou.

    Sledujte vývoj tělesné teploty

    S hodinkami budete vědět, kdy a za jakých okolností se zvýší teplota vaší pokožky, která odkazuje na vnitřní změny organismu.

    Chytré i elegantní

    Hodinky jsou díky vysoce kvalitním materiálům a špičkovému stylu velmi stylové. Zamilujte si jedinečný design hodinek s rámečkem z nerezové oceli, s podsvíceným displejem, saténovým provedením těla a hladkým páskem.

    6měsíční přístup do aplikace Fitbit Premium zdarma

    Koupí hodinek Sense získáte i bezplatný šestiměsíční přístup do aplikace Fitbit Premium, kde naleznete rady na míru, analýzy, pomůcky pro relaxaci a kvalitnější spánek, tréninkové programy a mnoho dalšího.

    Spánek (1/2)

    Spánkové fáze a skóre: analýza času stráveného v lehké, hluboké i REM fázi slouží k celkovému zkvalitnění spánku. Chytrý budík: odpočiňte si díky chytrému budíku: hodinky vás jemnou vibrací probudí ve fázi lehkého spánku během půl hodiny před plánovaným probuzením, či po něm.

    Spánek (2/2)

    Režim spánku: díky režimu spánku vás již nebudou rušit upozornění či rozsvěcující se displej. Nastavte si program a aktivujte automaticky režim spánku. Režim nerušit: režim nerušit využijete během dne, když budete chtít vypnout zvuková upozornění na příchozí hovor, SMS, kalendář či aplikace.

    Sport

    - GPS
    - intenzita tréninku – pouze v aplikaci
    - sledování sportů na hodinkách: více než 20 aktivit (běh, kolo atd.), u nichž v reálném čase můžete sledovat potřebné údaje. Vodotěsné + měření hodnot při plavání. Sledování každodenních aktivit. Minuty v aktivní zóně.

    Zdraví

    Nástroje ke zvládání stresu. Upozornění na příliš vysokou či nízkou tepovou frekvenci. Sledování tepové frekvence díky Purepulse 2.0. Zóny tepové frekvence. Sledování ženského zdraví.

    Chytré funkce (1/2)

    Integrovaný hlasový asistent: používejte asistenta Google či Alex od Amazonu a pomocí hlasových pokynů sledujte aktuality, počasí, nastavte si upozornění na čas, kdy je třeba jít spát, nastavíte si budíky či kontrolujte chytré přístroje.
    Telefonujte s použitím hodinek: využijte reproduktory i mikrofon a přijímejte hovory pomocí Bluetooth, přesměrujte hovory do hlasové schránky a nastavte potřebnou hlasitost.

    Chytré funkce (2/2)

    Poslouchejte hudbu: uložte si a poslouchejte hudbu přes platformu Deezer či Spotify přímo ze zápěstí. Pro poslech hudby je třeba se zaregistrovat. Fitbit Pay: Zaplaťte bezkontaktně pouhým přiložením hodinek k terminálu. Režim stálého zobrazení, upozornění, aplikace na zápěstí: stáhněte si stovky aplikací od Stravy až po Spotify.

    Design a ještě víc

    Snímače tepové frekvence: snímače teploty pokožky, tepové frekvence a nabití baterie jsou uloženy ve středu vodotěsných hodinek. Špičkový design: rámeček z nerezové oceli, displej Amoled na míru, Corning® Gorilla Glass 3 lepený laserem a snímače podtrhují neobvyklý design hodinek Sense. Rychlé dobíjení: za pouhých 12 minut!

    Výdrž baterie

    S výdrží delší než 6 dní hodinky Fitbit Sense sledují veškerou vaší aktivitu od rána až do večera.

    Technické parametry

    Rozměry: Rozměry: 40,48 mm × 40,48 mm × 12,35 mm. Velikost pásku S: odpovídá obvodu zápěstí od 140 cm do 180 mm. Velikost pásku L: obvod zápěstí od 180 do 220 mm.

    Obsah balení

    - Fitbit Sense
    - Klasický náramek (S a L)
    - Dobíjecí kabel

    Hodnocení zákazníků