OXELO

Kolečkové brusle QUAD 100 na umělecké bruslení černé

Od
999 Kč
1 399 Kč -28%
*Od 24. 1. 2023 až do vyčerpání zásob
Kód : 8542831

Hledáte kolečkové brusle na začátky s uměleckým bruslením či na první tančení krůčky na bruslích? Tak to jste našli ty správné brusle.

Roller skates, quads, kolečkové brusle. Za těmito třemi názvy se skrývají tyto vintage brusle. Poskytují pohodlí a kvalitní skluz v hale i venku.

Barva: Černá

  • 32 Není skladem
  • 35 undefined
  • 36 undefined
  • 37 undefined
  • 38 undefined
  • 39 undefined
  • 40 undefined
  • 41 undefined

Získejte +99 bodů za nákup tohoto produktu  

    Naše služby:

    • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
    • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
    • Doprava zdarma od 1700 Kč
      (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

    Klíčové vlastnosti

    KVALITA SKLUZU

    Ložiska ABEC 3. Kolečka 54 × 32 mm, tvrdost 85A.

    PROTISKLUZOVÉ VLASTNOSTI

    Kolečka a brzdový špalík z gumy nepodkluzují a účinně brzdí.

    POHODLÍ

    Botička s pěnovou podšívkou poskytuje pohodlí při bruslení.

    Technické informace

    Co je umělecké bruslení?

    Umělecké bruslení je sportovní disciplínou, při níž se bruslí v hale. Mohou se mu věnovat jednotlivci, páry i celé týmy. Tato disciplína spojuje funkčnost, eleganci a výkon. Při tomto sportu si užijete rychlou jízdu. Tato disciplína vyžaduje píli a pravidelné tréninky, soutěže probíhají na regionální, národní i mezinárodní úrovni.

    Jaký je rozdíl mezi Roller dance a uměleckým bruslením?

    I když jednou z kategorií je i tanec, nejedná se o Roller dance. Spojení diska, funku, trošku hip-hopu, tanečních krůčků na bruslích a kolečko v rytmu diska, to je přesně ono. Roller dance pochází z afroamerické kultury a v posledních letech se všude po světě opět stává populární.

    Velký návrat Roller dance

    Na sociálních sítích můžete vidět jízdy začátečníků i pokročilých s náročnými choreografiemi. Vyzkoušejte si tuto disciplínu, která slaví svůj velký comeback.

    Jaký je rozdíl mezi uměleckými a fitness bruslemi?

    Tyto kolečkové brusle vyvinula značka Oxelo pro začátečníky i pokročilé bruslaře na umělecké bruslení i Roller dance. Na rozdíl od bruslí na fitness mají vyšší svršek nad kotník, malý podpatek a níže umístěnou brzdu, aby odpovídaly požadavkům na umělecké bruslení i Roller dance (jízdu dopředu, dozadu,...).

    Jaké zvolit brusle na vyjížďky?

    Pokud si přejete brusle na in-line stezku, zvolte raději brusle na fitness. Tyto brusle na umělecké bruslení můžete využít, abyste v pořádku dojeli na místo tréninku.

    Proč na některých fotografiích brusle nemají brzdu?

    U některých prvků při Roller dancing je možné vyjmout brzdu tak, jak je vidět na fotografiích a videích. Tím tanečník získá větší prostor pro široké pohyby a figury, a přitom jej neobtěžuje drhnutí brzdy o zem. Při prvních trénincích není potřeba brzdu sundavat.

    Musejí chrániče používat i začátečníci? Chrániče na brusle

    Stejně jako u většiny sportů jsou i u jízdy na bruslích pády součástí učení (a znají je i zkušení uživatelé). Proto vám doporučujeme vždy nosit alespoň: chrániče kolen, chrániče zápěstí a přilbu. Pokud na bruslích nejste ještě zcela stabilní, uvažujte o používání chráničů loktů a pánve. I když nebudete úplně cool, vaše klouby vám jistě poděkují.

    Z čeho jsou tyto brusle vyrobeny?

    Botička: polyuretan. Brzda: vstřikovaný polyuretan (nezanechává šmouhy na povrchu). Trucky: vysoce odolný polypropylen. Kolečka: vstřikovaný polyuretan.

    Tyto krasobruslařské brusle odpovídají normě EN 13899. Čeho se tato norma týká?

    Normy EN 13899 upravuje kolečková sportovní vybavení a kolečkové brusle. Norma stanoví požadavky na bezpečnost, upravuje testovací metody, značení a popisuje povinně uváděné informace, které přispívají k ochraně před zraněním. Norma se vztahuje na kolečkové brusle určené uživatelům vážícím mezi 20 a 100 kg.

    Jak vyměnit opotřebené díly?

    Náhradní díly (kolečka o průměru 54 mm / 85A, ložiska ABEC 5 nebo ABEC 7) jsou k dispozici na prodejně nebo na internetu. Doporučujeme vám pravidelně měnit pozici koleček (vyměnit kolečka na vnitřní straně s kolečky na vnější straně), aby docházelo k jejich rovnoměrnému opotřebení. To samé platí i pro brusle, výměnou pravého špalíku za levý bude jejich opotřebení rovnoměrné a prodloužíte tak životnost těchto spotřebních součástek.

    Koncepce a technologie výrobku

    Složení

    Svršek 50% Polyvinylchlorid , 50% Polyester Vložka 100% Polyester Podpěra paty 100% Ocel Kolečka ILS 100% Polyuretan Podešev 100% Polyvinylchlorid

    RADY PRO SKLADOVÁNÍ

    Skladujte na suchém místě. Nesušte v blízkosti ohně. Zamezte přímému kontaktu se zdrojem tepla.

    Obrázky

    Kolečkové brusle QUAD 100 na umělecké bruslení černé
    Kolečkové brusle QUAD 100 na umělecké bruslení černé
    Kolečkové brusle QUAD 100 na umělecké bruslení černé

    Hodnocení zákazníků

    Otázky a odpovědi