DECATHLON

Bio energetický gel jablečný a citrónový 4 kusy

129 Kč
645 Kč/KG
Kód : 965851

Energetický gel z bio ovoce je ideální na doplnění energie při aktivitě trvající do 3 hodin.

Kapsička s jablečným pyré/gelem byla navržená speciálně pro vytrvalostní aktivity. Skvěle dodá energii během tréninků a závodů trvajících do tři hodin.

Příchuť: Jablko / Citrón

Online objednávka

Rezervace na prodejně - bezplatné vyzvednutí od 1 h

Získejte +12 bodů za nákup tohoto produktu  

    Naše služby:

    • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
    • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
    • Doprava zdarma od 1700 Kč
      (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

    Klíčové vlastnosti

    ENERGETICKÁ HODNOTA

    83 kcal.

    ANTIOXIDAČNÍ VLASTNOSTI

    Vitamín C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

    SNADNÉ POUŽITÍ

    Navrženo tak, aby tělo výrobek dobře strávilo i při tréninku.

    Technické informace

    Minimalistické a BIO!

    Bio certifikace Ecocert® (Francie) a Certisys® (dodavatelé z Belgie) na všech stupních výroby. Jedná se o zcela nový koncept výrobku a my doufáme, že si jej zamilujete!Gel Bio energy fruit je konzistencí na pomezí energetického gelu a pyré. „Chtěli jsme vytvořit opravdu přírodní gel, který se svojí konzistencí blíží pyré“, říká Juliette, produktová inženýrka. Ve složení najdete jen 5 ingrediencí, z menšího počtu už to snad ani nejde!

    Proč výrobek občas chutná trochu jinak?

    Barvu a chuť ovlivňuje nejenom subjektivní vnímání každého člověka, nemalý vliv má také roční období! Nicméně nemusíte se bát, změny v barvě jsou opravdu minimální, výrobek je vždy stejně lahodný, a účinek má naprosto stejný!
    „Ve složení najdete jen 5 položek, proto se i sebemenší změna projeví, zejména u jablek, u kterých se v závislosti na ročním období a odrůdě mění jejich acidita. Ale to je u BIO výrobků zcela běžné,“ dodává Juliette.

    Je pro mě výrobek vhodný?

    Pokud jste si ráno dali vydatnou snídani, bude tento výrobek ideální na doplnění energie pro tréninky nebo závod ne delší než 3 hodiny. „Pokud jste měli k snídani jen něco lehkého, bude lepší přidat ke gelu něco vydatnějšího, např. cereální tyčinku,“ doporučuje Wim, produktový manažer. Na 100 g kapsička obsahuje 39 g cukrů, oproti 24 g v klasickém pyré a 70 g v gelu.

    Vývoj výrobku

    Tvrdá práce vždy nese své ovoce, a tak se i nám po nesčetných pokusech a změnách podařilo najít tu optimální recepturu. „První verze byly podle našich testerů příliš kyselé, abychom tedy chuť vyladili, přidali jsme do výrobku esenciální citronový olej,“ vzpomíná Juliette, produktová inženýrka. A jaký byl výsledek?Dobře vyvážená kyselost a lahodná chuť!

    A jakou mají jednotlivé přísady funkci?

    - Jablka dodávají výrobku chuť, texturu a jsou zdrojem energie... Je to základ celého výrobku!
    - Řepný cukr je chutný a přináší další energii navíc.
    - Citronová šťáva z koncentrátu (1 %) a esenciální citronový olej vyvažují kyselost jablek. - A extrakt z aceroly je náš oblíbený zdroj vitamínu C!

    Chytré řešení uzávěru

    Ne každý umí jezdit na kole bez rukou, i běh je bez pomoci rukou mnohem náročnější. Proto má gel uzávěr s podélnými zářezy.
    A co uzávěr G-easy, který je na gelech G-easy? Ten můžete použít i na gel Bio energy fruit. Díky němu bude konzumace snadná a můžete si být jistí, že se obsah nedostane tam, kam nemá! Praktické, ne?

    Koncepce a technologie výrobku

    Složení

    Speciální výživa vyrobená z BIO jablek a citronu, zdroj vitamínu C. Složení: Jablka* 70 %, řepný cukr*, koncentrovaná citronová šťáva* 6 %, extrakt aceroly*, citronový esenciální olej. *Ingredience pocházející z ekologického zemědělství.

    RADY PRO SKLADOVÁNÍ

    Gel/pyré z ovoce Bio Energy Fruit je třeba po otevření zkonzumovat co nejrychleji. Skladujte na suchém a tmavém místě.

    TESTY

    Výrobek testovali sportovci v reálných podmínkách při vytrvalostních aktivitách... Co se jim líbilo nejvíce? Že výrobek opravdu dodá energii, chutná skvěle a nezanechává žádnou pachuť, jak tomu je u některých gelů, a že manipulace a tedy i konzumace je opravdu snadná!

    Schváleno

    Výrobek si oblíbili všichni naši testeři, zkušení i začínající cyklisté, jezdci na horských kolech, triatleti, trailoví běžci, klasičtí běžci a mnoho dalších.

    Obrázky

    Bio energetický gel jablečný a citrónový 4 kusy
    Bio energetický gel jablečný a citrónový 4 kusy

    Hodnocení zákazníků

    Otázky a odpovědi