SOLOGNAC

Balabán holub 3D 500

149 Kč
Kód : 8602880

Plný balabán v HD rozlišení s věrohodnou povrchovou úpravou k ještě lepšímu přilákání hřivnáčů.

S věrohodným balabánem reálného objemu v čistých barvách připravíte kompletní připevnění hřivnáčů. 2 možné polohy, dřík součástí balení.

Online objednávka
V současné době není k dispozici online

Rezervace na prodejně - bezplatné vyzvednutí od 1 h

Zjistěte vše o

Získejte +14 bodů za nákup tohoto produktu  

    Naše služby:

    • Výměna a vrácení do 365 dní zdarma
    • Vyzvednutí na prodejně vždy zdarma
    • Doprava zdarma od 1700 Kč
      (nevztahuje se na produkty marketplace a nadrozměrné zásilky)

    Klíčové vlastnosti

    SVÍTIVOST

    Věrohodný HD vzhled díky kvalitním barvám.

    ODOLNOST VŮČI ODŘENÍ

    Kvalitní barvy, vysoce odolné proti slunečnímu záření, dešti i oděru.

    UNIVERZÁLNÍ VYUŽITÍ

    Dřík v balení umožňuje nastavení 2 poloh (zobající a stojící holub).

    Technické informace

    Věrohodný balabán holuba zvyšuje šance hřivnáče přilákat

    První plastový balabán. Skořepina naší provenience. Cílem firmy Solognac je usnadnit pozorovateli při odchytu ptactva navázání kontaktu s hřivnáčem. Proto chceme zkrátit vzdálenost mezi ornitologem a ptákem. Věrohodnost barev, objem a posed hrají v přivábení holubů zásadní roli.

    Jednotlivé etapy navrhování prvního balabánu holuba Solognac

    Vývoj balabána si vyžádal měsíce práce. Na základě dřevěné formy nejprve vznikl první prototyp. Následně probíhalo 3D modelování a upravování objemu a přirozeného postoje, aby vypadal balabán věrohodněji. Výsledkem jednotlivých fází barvení a 3D textury evokující peří ověřovaných zkouškami v přírodním prostředí byl nakonec tento věrohodný plastový balabán.

    Věrohodný tvar: základní vlastnost vyžadovaná každým ornitologem při odchytu ptactva

    Při odchytu hřivnáče v letu je zásadní způsob připevnění, které musí být pevné, kompletní a co nejvěrohodnější, aby holuba přilákalo. Balíček tvořený balabánem (zejména pokud balabán umístíte zobáčkem po větru) zvyšuje šanci, že u vás hřivnáči přistanou. Použitá barva co nejlépe napodobuje zbarvení ptáka, odolá poškození slunečním zářením, deštěm, pískem i oděrem o ostatní balabány, například při přepravě.

    Vysoce kvalitní odolná barva: velké plus tohoto balabána

    V pšeničném, kukuřičném nebo řepkovém poli je tento „němý“ pomocník nezpochybnitelně účinný. A díky čemu? Zejména díky vysoké kvalitě a technologii nanášení použitých barev, které prodlužují životnost výrobku. Víme, že stejné balabány často používáte několik sezón, chtěli jsme proto nabídnout výrobek s odolnou povrchovou úpravou, který dokáže čelit klimatickým výkyvům a podmínkám při přepravě a skladování.

    Všestranný balabán: dřík na klips umožňuje nastavit dvě polohy

    Když vyrazíte na stanoviště pěšky, nesete sebou často pušku, zástěnu, přepravní brašnu atd. Při odchytu hřivnáčů není vzácné nést i 15, 20, 30 a víc balabánů. Hřbet nového modelu jsme opatřili 2 otvory: Použitím dříku, který je součástí balení, si vyberete, jestli bude hřivnáč zobat nebo stát. Dřík je přichycený klipsem na spodní stranu balabána (nemusíte ho přepravovat samostatně a riskovat jeho ztrátu).

    Jak balabány rozmístit?

    Doporučujeme neinstalovat balabány náhodně. Zohlednit by se měly 3 zásadní prvky: směr větru, směr příletu hřivnáčů a umístění vašeho stanoviště. Za ideálních podmínek (tj. vítr v zádech a holubi přilétají zepředu) můžete balabány připnout několika způsoby, rozmístíte je například ve vzdálenosti 20–25 m od stanoviště a na zemi vytvoříte široké „U“, aby mohli holubi dosedat doprostřed.

    Zvyšte své šance a přilákejte holuby drobnými vychytávkami

    Pokud chcete věrohodnost připevnění zvýšit, doporučujeme doplnit skořepinu novými plnými balabány 100 a dále mobilními balabány umístěnými po větru (jako balabán s tlukoucími nebo otáčivými křídly, které umožňují pohyb). Oblečte se do maskovacího a nezanedbejte ani zástěnu. Podívejte se například na naši zástěnu se smyčkami. Díky těmto vychytávkám zaměříte hřivnáče na dálku, uvidíte je zpomalovat, plachtit i dosedat na zem.

    Rozměry a hmotnost

    Délka: 32 cm.
    Šířka: 17,5 cm. Hmotnost: 220 g.

    Koncepce a technologie výrobku

    Složení

    Hlavní část 100% Polyethylen Rukojeť 100% Akrylonitril butadien styren

    RADY PRO SKLADOVÁNÍ

    Neukládejte ve vlhku ani na slunci. Prach, písek a nečistoty otřete vlhkou utěrkou. Při čištění nepoužívejte abrazivní houbičku.

    Pokyny k údržbě

    Perte v ruce.

    Obrázky

    Balabán holub 3D 500
    Balabán holub 3D 500
    Balabán holub 3D 500
    Balabán holub 3D 500
    Balabán holub 3D 500

    Hodnocení zákazníků

    Otázky a odpovědi